Bağımsız aday seçim kampanyasında 5 bin 300 kapı çaldı!

Güncelleme Tarihi:

Bağımsız aday seçim kampanyasında 5 bin 300 kapı çaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2022 11:31

Londra’nın Enfield ilçesinin Edmonton Green bölgesinden bağımsız aday olan Oktay Cinpolat, bölgede aday gösteren tüm partilerden daha fazla ev ziyaretinde bulundu. Toplam 5 bin 300 ev gezen Cinpolat, bazı evleri ve esnafı birkaç kez ziyaret etti.

Haberin Devamı

HİÇBİR partinin böyle bir çalışma yapmadığını ve parti merkezlerinin halkın çıkarının karşısında duran politikalarından dolayı adayların seçmene utangaç bir şekilde yaklaştıklarını, seçmenin de bu partilere tepkili olduğunu belirten Cinpolat, binlerce ailenin ve kişinin dertlerini dinlediklerini, çözüm yollarını tartıştıklarını söyledi: “Öyle bir çalışma yaptık ki, adeta bir araştırma misali. Örneğin, seçmen en çok belediyenin kendilerini dinlemediğini söylüyor. İkinci sırada çöp sorunu, üçüncü sırada gençlik ve sokak suçları, dördüncü sırada konut sosyal konut sorunu geliyor. Daha sonra da belediye yetkililerinin halka sormadan kapalı kapılar arkasında kararlar alması geliyor. Bu kararların çoğunun bölge halkının zararına olduğu da biliniyor. Bunlar işine geldiğinde çevreci oluyorlar.”

Haberin Devamı

Bağımsız aday seçim kampanyasında 5 bin 300 kapı çaldı

‘NEDEN SORMUYORSUNUZ HALKA’
Enfield bölgesinde yönetimde olan İşçi Partili yetkililerin çevre sorununu işine geldiği gibi ele aldıklarını belirten Cinpolat, şöyle devam etti: “Neden sormuyorsunuz halka. Okul önlerinden geçen yolların kapatılmasına ilişkin çevre sebeplerini gösteriyorlar. Çocukların egzoz dumanından etkilenmemesi için yaptıklarını söylüyorlar. Peki yan sokakta yoğunlaşan trafiğin okula bir zararı olmuyor mu? Ya da koca çöp yakma tesisine kılıf arayıp duruyorlar. Üstelik, neredeyse çöp yakma tesisi yararlıdır diyecekler. Ben ve arkadaşım Teresha Reid, belediyede binlerce bölge halkının gerçek sesi olacağız. Belediyede alınan her kararı halkımızla paylaşacağız. Bundan sonra kapalı kapılar ardından hiçbir karar alınamayacak.”

Bağımsız aday seçim kampanyasında 5 bin 300 kapı çaldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!