B. Münih farkı korumak istiyor

Güncelleme Tarihi:

B. Münih farkı korumak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2012 17:15

Almanya 1. Bundesliga’da 16. hafta yine çok önemli maçlara sahne olacak. Lider B. Münih sekiz maçtır kazanamayan Augsburg’a konuk olurken, rakipleriyle arasındaki puan farkını da korumak istiyor. İkinci sırada yer alan B. Leverkusen deplasmanda Hannover ile oynarken, Dortmund evinde Wolfsburg’u ağırlayacak. Haftanın maçında Stuttgart evi Mercedes-Benz Arena’da Schalke’yi yenip ilk dörde kapağı atmak istiyor.

Haberin Devamı

Almanya 1. Bundesliga’da 16. hafta da yine çok çekişmeli geçeceği tahmin edilen maçlar var. Lider B. Münih deplasmanda Augsburg’a konuk oluyor.

Ev sahibi ekip bu haftada üç puan alamazsa kulüp tarihindeki en uzun süreli, galibiyet orucuna ulaşacak. Son şampiyon Dortmund ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Wolfsburg’u konuk ediyor. 1982 yılından bu yana evinde F. Düsseldorf’a puan kaybetmeyen Nürnberg bu istatistiğin değişmesini istemiyor.

Sezona çok iyi başlayan ancak son haftalarda sürekli puan kaybeden E. Frankfurt son maçlarda üst üste puanlar alarak sekizinci sıraya kadar yükselen W. Bremen’i konuk ediyor.

PROGRAM ŞÖYLE:

Cumartesi 15.30
B.Dortmund - Wolfsburg
Stuttgart - Schalke 04
Nürnberg - F. Duesseldorf
Freiburg - G’Fürth
Augsburg - B. Münih
E. Frankfurt - W. Bremen (18.30)

Pazar 15.30
Mönchengladbach - FSV Mainz
Hannover 96 - B. Leverkusen (17.30)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!