Ayrılık intiharı

Güncelleme Tarihi:

Ayrılık intiharı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2010 11:01

Wuppertal'de geçtiğimiz ay eşinin kendisini terk etmesi sonucu bunalıma giren Yusuf Bozkurt, eşinin evinin balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Wuppertal kentinde on ay önce eşinin kendisini terk etmesine dayanamayan Malatyalı Yusuf Bozkurt (44), geçtiğimiz ay depresyon geçirerek 10 metreden atlayarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve üç beyin ameliyatı geçiren Bozkurt, şimdi kimseyi tanımıyor. Ailesi, intihar girişiminde bulunan Yusuf'un “eşinin evine girme yasağı bulunduğu” gerekçesiyle hastaneden alınarak Freudenberg Cezaevi'ne gönderilmesine tepki gösteriyor.

Psikolojik tedaviye ihtiyacı var

Teyzesinin kızıyla evli olan oğlu Yusuf için gözyaşı döken anne Meryem Bozkurt, “25 yıllık evliliklerinin bir anda bitmesine tahammül edemedi. Eşi ayrılmak isteyince de psikolojisi bozuldu. Olayın meydana geldiği 3 Temmuz gününün sabahı oturma odasının duvarına keçe kalemle eşini çok sevdiğini ve onsuz yaşayamayacağını yazmış. Daha sonrada eşinin oturduğu balkona tırmanıp aşağı atlamış. Şimdi kimseyi tanımıyor. Oğlumun psikolojik tedaviye ihtiyacı olmasına rağmen, hastaneden çıkartılıp cezaevine gönderilmesine bir anlam veremiyorum” diye göz yaşı döktü.

Üç beyin ameliyatı geçirdi

Yeğeninin intihar girişimi sonrası şans eseri ölümden kurtulduğunu belirten Hagen'de oturan dayısı Hasan Alagöz şöyle konuştu: “Eşi o anda evde yokmuş. Evin anahtarı olmadığı için dış cepheden çöp konteynerinin vasıtasıyla merdiven başındaki camdan içeri girmiş. Daha sonra ikinci kattaki pencereden balkona tırmanmış. Karşıdan gören tanıklar balkona çıktıktan sonra Yusuf'un 10 metre yükseklikten kendisini boşluğa bıraktığını söylediler. İki hafta komada yattı. Kafası büyük darbe aldığı için üç kez beyin ameliyatı geçirdi. Elleri, kolları, kaburgaları kırılmış. Şu anda bir gözü görmüyor. Sağ tarafı felç. Ziyaretine gittik hiçbirimizi tanımıyor. 110 kilo ağırlığındaki adam 65 kiloya düşmüş."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!