Aylin Tezel göz kamaştırdı

Güncelleme Tarihi:

Aylin Tezel göz kamaştırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2013 17:01

Bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Almanya Film Balosu’nda, sinema ve televizyonoyuncusu Aylin Tezel, yılın umut vadeden yıldızları arasında gösterildi.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın ekol polisiye dizisi Tatort’un (Olay Yeri) yeni yüzü Aylin Tezel, Alman film camiasının bir numaralarının katıldığı balonun ilgi odağı oldu.

Münih’in lüks oteli Bayerischer Hof, olağanüstü günlerinden birini yaşadı. Alman film endüstrisinin dev kuruluşları ile sinema ve televizyon dünyası yıldızlarının katıldığı balo, şıklık yarışına sahne oldu.

Ağır grip enfeksiyonu nedeniyle baloya katılamayan Bavyera Başbakanı Horst Seehofer’i, Başbakan yardımcısı Thomas Kreuzer temsil etti. Ev sahibi Alman Film Ekonomisi Birliği SPİO’nun Genel Başkanı Steffen Kuchenreuther de aynı nedenden baloya katılamadı.

GÖRÜNTÜ ALMA YARIŞI
Her yıl olduğu gibi ihtişamlı geçen baloda en büyük ilgiyi Almanya’da yılın yeni yetenekleri seçilen genç yıldız adayları gördü. Medya mensupları, özel bir etkinlikte tanıtılan Aylin Tezel, Tim Fehlbaum, Jasna Fritzi Bauer, Maria Ehrich, Sabin Tambrea ve Max Hegewald’i görüntülemek için yarıştı.

Pola Beck’in ‘Am Himmel der Tag’ filminde canlandırdığı ‘Lara’ karakteriyle Torino Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu seçilen Aylin Tezel,

“Bu haber Türk gazetelerinde de çıkmış. Türkiye’den bana tebrik mesajları yağdı. Türkçe bilmememe rağmen Türkçe gönderilen bu kutlamalar beni çok duygulandırdı” dedi.

Alman televizyon dünyasının kült dizisi “Olay Yeri’nde genç bir komiseri canlandıran Tezel, “Dizi çekimlerim devam ediyor. Ayrıca yeni film teklifleri alıyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!