Aykırı rapçi

Güncelleme Tarihi:

Aykırı rapçi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2007 20:00

Almanya'da dil bilimleri üzerine doktora yapan Lady Bitch Ray lakaplı rapçı Reyhan Şahin (26), maço erkekleri korkutuyor.

Haberin Devamı

ALMANYA'da hiphop dünyasında Lady Bitch Ray lakabıyla tanınan Reyhan Şahin (26), Bremen Üniversitesi Dil Bilimleri Fakültesinde doktora tezini yazıyor. Üniversiteden en iyi notla mezun olduktan sonra sadece üstün zekalılarına verilen bir bursu kazanıp doktora tezini yazmaya başlayan Şahin, genelde maço erkeklerin hakim olduğu hiphop dünyasında en çok konuşulan bayan rapçı.

Tamamıyla kendi yazıp, bestelediğini rap parçaları internette 800 bin kez indirilen güzel rapçı, provokatif parçalarıyla dikkatlerini üzerine çekiyor. İlkbahar 2066'ya kadar program yaptığı Bremen Radyosundan (RB) parçaları çok provokatif olduğu ve fazla „seksi' bulunduğu için çıkartılan Reyhan Şahin, Frankfurter Rundschau'da hedefinin kaliteli ve iyi rap yapmak olduğunu söyledi.

Yakında vizyona girecek olan başarılı genç yönetmen Özgür Yıldırım'ın ilk sinema filmi "Chiko"da da rol alan Şahin, Türk aile değerlerine bağlı olduğunu ve sanatıyla toplumdaki insanların kafasında klasik değer yargılarını eleştirdiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!