Güncelleme Tarihi:
Br inşaat şirketinde bilgi işlem görevlisi olarak ?alışan Tolga Dündar, Rusya'ya göndereceği bir misafiri ile Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katındaki restorandan, 2 sandvi? aldı.
Sandvi?i yerken küf tadı alan Dündar, kağıda sarılı sandvi?i a?arak i?ine baktı. Sandvi?in küflendiğini gören Dündar, durumu Atatürk Havalimanı Sağlık Denetleme Baştabipliğine bildirerek firmadan şikayet?i oldu.
Şikayet üzerine söz konusu restoranı denetleyen sağlık ekipleri, ürünlerden numuneler aldı.
Basın mensuplarına a?ıklama yapan Tolga Dündar, sandvi?i yedikten sonra midesinde bulanma olduğunu belirterek, şikayetinin arkasında durduğunu ve sonu? alıncaya kadar takip edeceğini bildirdi.
Sağlık Denetleme Baştabipliği yetkilileri de şikayet üzerine yasal işlem başlattıklarını ifade ederek, ürünlerden aldıkları numuneleri, bakteri ve kimyasal inceleme i?in Hıfzıssıhha Merkezi'ne incelemeye göndereceklerini bildirdiler.
Restoran yetkilileri ise ürünleri kendilerinin üretmediğini, ?eşitli firmalardan aldıklarını dile getirerek, Hıfzıssıhha Merkezi'nden gelecek rapora göre durumu değerlendireceklerini kaydettiler.