AOK-BWK işbirliği

Güncelleme Tarihi:

AOK-BWK işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2011 22:23

ALMANYA'da sağlık sigortası kasası AOK'nın Kuzey Doğu Temsilciliği, meslek eğitimi yapan gençlere eğitimleri sırasında sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan proje başlattı.

Haberin Devamı

İş piyasası ve meslek okullarıyla işbirliği içerisinde yürütülen “Future for Us” adlı projeye, Kreuzberg Eğitim Atölyesi (BWK) de destek veriyor. Proje, Berlin, Brandenburg ve Mecklenburg-Vorpommern eyaletlerinde, özellikle sosyal bakımdan geri kalmış bölgelerde yaşayan gençlere ulaşmayı hedefliyor.

BWK Genel Müdürü Nihat Sorgeç, Hoher Flaeming Rehabilitasyon Merkezi Genel Müdürü Katrin T. Eberhardt, AOK Kuzey Doğu Bölgesi Temsilciliği Genel Müdürü Christian Klose ve AOK Bölüm Şefi Werner Mall, projeyi tanıttı. AOK, projeye katılan gençlerle, perakende ticareti yapan firmalar, gastronomi ve kültür merkezleriyle irtibat kurmada yardımcı oluyor. Proje kapsamında, projeye katılan gençlere, meslek eğitimi ve özel yaşamlarında kendilerine fayda sağlayacak olan sağlıklı beslenme koşulları tanıtılıyor. Ayrıca, gençlerin meslek eğitimi için staj bulunmasında yardımcı olunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!