Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Programlarına başvurular başladı

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Programlarına başvurular başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 16:19

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Batı Avrupa Programları Öğrenci Seçme Sınavı, Sınavsız İkinci Üniversite ve Sınavsız Kayıt başvurularının başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Seçme Sınavına katılmak üzere başvuru işlemini tamamlayan adaylar, başvuru çıktısı ve sınava katılım gideri ödeme belgesini Köln’de bulunan Batı Avrupa İrtibat Bürosu’na gönderdikleri takdirde sınava yerleştirilecekler.

ONLINE BAŞVURU

Seçme sınavına katılacak adayların bu iki belge dışında başka bir belge göndermelerine gerek olmadığını dile getiren yetkililer, 30 Nisan 2015 günü mesai saati sonuna kadar, başvuran öğrenci adaylarının 27 Haziran 2015 Cumartesi günü 7 Avrupa ülkesindeki 12 değişik sınav merkezinde yapılacak seçme sınavına katılabileceklerini ifade ettiler.

Başvurular www.anadolu-uni.de adresli web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılmaktadır.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 NİSAN

Üniversite başvuruları www.anadolu-uni.de adresi üzerinden yapılacak başvurular 30 Nisan 2015 günü Almanya yerel saati ile 16.30’da sona erecek.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sınavsız Kayıt konusunda ayrıntılı bilgi almak isteyenler, hafta içi 14.00-17.00 saatleri arasında 0049-221-511 0 44 nolu telefondan ve http://www.anadolu-uni.de adresinden ayrıntılı bilgi alabilecekler.

BAKMADAN GEÇME!