Amerika´da \"Bakirelik\" yeni moda

Güncelleme Tarihi:

Amerika´da \Bakirelik\ yeni moda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2005 00:00

Amerika´da aşk hayatına yenilik katmak için ameliyatla kızlık zarını diktiren veya lazerle vajinasını küçülten kadınların sayısı hızla artıyor. Özellikle çok çocuk doğuran bayanların 5 bin dolar karşılığı bıçak altına yattığı açıklandı.

Haberin Devamı




Bakirelik
Amerika´da ameliyatla kızlık zarlarını diktirerek kocalarına sürpriz yapan kadınların sayısı hızla artıyor. Bakire olmanın yeni bir trend haline geldiği ABD´de bayanlar 5 bin Dolar (4 bin 200 Euro) karşılığı bıçak altına yatıyorlar. Özellikle 35 yaş üstü bayanların ameliyatla kızlık zarını diktirmelerinin yanı sıra lazer ışınları yardımı ile vajinalarını küçülttükleri ve vajinalarını daraltarak yeni bir form kazandırdıkları bildirildi.

Memnun değiller

San Antonio´daki Laserle Vajina Gençleştirme Enstitüsü (Laser Vaginal Rejuvenation Institute) yetkilileri kocalarını sevindirmek ve aşk hayatlarına bir yenilik katmak için kendilerine gelen bayanların sayısının hızla arttığını belirtirlerken "Bayanlar hayatlarından memnun değiller. Bu nedenle bize gelip ameliyat oluyorlar" dediler. Enstitünün internet sitesinde "Bayanlar, artık daha fazla utanmanıza gerek yok. 1-2 saat süren lazerli ameliyat ile yeni bir vajinaya kavuşabilirsiniz" sloganı ile tanıtım yapılıyor.

Çok çocuk doğuranlar geliyor

San Antonio´nun yanı sıra benzer ameliyatların Los Angeles veya New York gibi bir çok kentte de yapıldığı belirtildi. Doktorlar, bazı hastalarının ellerinde Playboy dergisi ile gelerek "Ben de bu bayan gibi bir vajinaya sahip olmak istiyorum" dediğini bildirdiler. Yetkililer, "Bize genellikle çok çocuk doğurmuş olan bayanlar geliyorlar. Bu bayanlar yaşadıkları cinsel ilişkiden memnun değiller ve bu nedenle vajinasını küçültüyorlar" dedi.

Kızlık zarını diktirmek isteyen bayanların ise genellikle Latin Amerika ve Arap ülkelerinden geldiklerine dikkat çekildi. Daha önce cinsel ilişkiye giren ve artık bakire olmayan bu bayanların gerdek gecesi öncesi kendi ailelerine rezil olmamak için ameliyat oldukları kaydedildi. 2005´de bu yöntemle 120 kadının ameliyat edildiği, bu sayının 90 yıllarda yılda sadece iki kişi olduğu açıklandı.

Ahmet ATAK / FRANKFURT

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!