Altın Victoria Liz Mohn'a

Güncelleme Tarihi:

Altın Victoria Liz Mohna
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2010 12:12

ALMAN Yayıncılar Birliği (VDZ) tarafından verilen Altın Victoria Uyum Ödülü'nü bu yıl işkadını, yayıncı Liz Mohn kazandı. Vakıf, Liz Mohn'un uyum alanında gösterdiği çabalardan dolayı ödüle layık görüldüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

Bertelsmann Yayınevi denetleme kurulu üyesi Liz Mohn'un, gerek şirketinde gerekse yönetiminde bulunduğu Bertelsmann Vakfı'nda uyumu öncelikli konu olarak gündeminde tuttuğu belirtildi. Bertelsmann Vakfı'nı yürüttüğü, okullar arası yarışma olan "Tüm çocuklar VIP'tir" ve "Müzikle uyum" gibi projelerin uyuma yönelik önemli adımlar olduğuna dikkat çekildi. Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Berlin'de 18 Kasım'da düzenlenecek törende, Liz Mohn'a takdim edecek. Altın Victoria Uyum Ödülü, daha önce, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu eski Başkanı Aydın Doğan'a da verilmişti.

Yılın işadamı kategorisinde ise Linde AG Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Wolfgang Reitzle, Altın Victoria ödülünü almaya hak kazandı. Prof. Dr. Reitzle'nin ekonemi dünyasındaki başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldüğü belirtildi. Prof. Dr. Reitzle'nin, gelceği gören ve devamlılığı olan işletme anlayışını başarıyla yürüttüğü kaydedilirken, özellikle otomobil branşında yeni ufuklar açtığı belirtildi. Federal Ekonomi Bakanı Rainer Brüderle, ödülü Prof. Dr. Reitzle'ye takdim edecek. Bu alanda Altın Victoria ödülüne daha önce Daimler Yönetim Kurul Başkanı Dieter Zetsche, Telekom Şefi Kai-Uwe Ricke gibi isimler layık görülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!