Almanya'daki husumet Türkiye'de öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Almanyadaki husumet Türkiyede öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2014 15:35

Haberin Devamı

Almanya’nın Saarland kentinde yaşayan İzzet Olgun, ailesiyle birlikte 25 Haziran’da tatil için memleketi Ordu’nun Fatsa İlçesi’ne gitti. Völklingen’de döner büfesi işleten Olgun ve ailesi, tatillerinin 4. gününde iftar için dünürleri Nevzat Güney’in evine gitti. Daha önce de aralarında husumet bulunan iki dünür arasında çıkan tartışma, bir anda alevlendi. Emekli polis memuru Nevzat Güney, İzzet Olgun (48) ve çocukları Burak Olgun (18) ile Latif Olgun’u (20) tabancayla başlarından vurarak öldürdü.

GELİNİYLE KAVGALIYDI

Silah seslerini duyan İzzet Olgun’un eşi Ayşe Olgun (45) ise kendisini odaya kilitleyerek kurtulmayı başardı. Odadan çıktığında eşi ve iki çocuğunu kanlar içerisinde yerde bulan Ayşe Olgun sinir krizleri geçirdi.

İzzet Olgun’un, Almanya’da kendisi ile birlikte aynı evde oturan oğlu ve gelinine ayrı ev tuttuğu, daha önce de geliniyle tartıştığı belirtildi. İki dünür arasındaki tartışmanın da bu nedenle çıktığı sanılıyor.

ARABAYI BIRAKIP KAÇMIŞ

Fatsa Orta Büyük Camisi’ne kılınan öğle namazının ardından baba ve çocukları aile mezarlığında gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Olayda eşini ve 2 oğlunu kaybeden 45 yaşındaki Ayşe Olgun ise yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Fatsa Emniyet Müdürü Muharrem Elmas, çalışmalara rağmen kaçan zanlı Nevzat G’nin henüz yakalanamadığını, zanlının, Ünye’nin Erenyurt ilçesindeki evine olayda kullandığı arabasını bıraktıktan sonra kaçtığını belirlediklerini, arama çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!