Almanya'da yedeklerde hoşnutsuzluk

Güncelleme Tarihi:

Almanyada yedeklerde hoşnutsuzluk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 14:57

Almanya Milli Takımı'nda oynamayan yedekler huzursuzluk yaratmaya başladı.

Haberin Devamı

Joachim Löw'den forma şansı alamayan futbolcuların hoşnut olmayan tavırlar sergilemesi üzüntüyle karşılahdı. Özellikle Alman futbolunun geçtiğimiz sezon başarılı ve çok yetenekli futbolcuları olup Bundesliga'ya damgasını vuran Reus ile Götze'nin EURO 2012'de hiç oynanamamış olmaları üzerine "Bu ne kadar sürecek. Fazla beklemeyiz" diyerek huzursuz oluduklarını açıkça belirtmeleri dikkat çekti.

Daha öncede İtalya'da Roma'da oynayan Miroslav Klose ile Bayern Münih'in as oyuncusu Toni Kroos memnuniyetsizliklerini bildiren açıklamalar yapmışlardı.

İlkay'da siftah yapmadı

23 kişilik kadrodan aralarında İlkay Gündoğan'ın da bulunduğu 8 futbolcunun gurup maçlarında şans alamayıp oynanaması ifade edilirken, bunlardan en ço huzurzun olanların iseMario Götze ve Marko Reus olduğu kaydedildi. birbirleriyle yakın arkadaş olan her ikiside yeni sezonda Borussia Dortmund'da oynayacak olan Reus ve Götze'nin antremanlarda ve özellikle maçlarda durgun tavırlar sergiledikleri bildirildi. İlkay Gündoğan ise takımın henüz yenisi olduğunu vurgulayıp "Şansımı bekleyeceğim. Verildiği zamanda iyi kullanıp kendimi göstereceğim, buna ininancım çok " dedi

4 yedek oynadı

Başta iki kaleci Tim Wiese ve Ron Robert Ziler olmak üzere Per Mertesacker, Mario Götze, Marko Reus, Benedikt Höwedes, İlkay Gündoğan maçlarda sahada henüz görev alamazken, EURO 2012'de yedeklerdenn Lars Bender 92. dakika, Miroslav Klose 47 dakika, Andree Schürrle 27 dakika ve Toni Kroos'da 21 dakika forma giydi.

Yedekten gelip Altın golü atmıştı

Almanya Spor Direktörü Oliver Bierhof ise , kadroda yer alan 23 futbolcunun hem başarıya hemde başarısızlığa ortak olacağını dile getirip da kadroda şampiyon "Bende 1996 Avrupa Şampiyonası'nda hep yedektim. Final maçında ise oyuna girip Almanya'yı şampiyonluğa taşıyan Altın golü atmıştım." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!