Alman 'Bild am Sonntag' gazetesinde Türkiye eki

Güncelleme Tarihi:

Alman Bild am Sonntag gazetesinde Türkiye eki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2011 13:01

Alman "Bild am Sonntag" gazetesi, Türkiye ile ilgili olarak 4 sayfalık özel tatil eki yayımladı.

Haberin Devamı

"Neckarmann Reisen" adlı Alman tur operatörü tarafından, reklam amacıyla gazetede "Türkiye büyülüyor-burada daha fazla tatil var" başlığıyla yayımlanan tatil ekinin ilk sayfasında, Türkiye’nin güney sahillerinde, 1 ila 16 yaş arasındaki çocukların bakıldığı 75 adet, herşey dahil sistemli otelin bulunduğu ve yatlarla yapılan tur fiyatlarının 330 avrodan başladığı belirtildi.

Özel tatil ekinin 2. ve 3. sayfalarında da "Türkiye-Ailelerin rahatlama garantili hedefi" başlığıyla yayımlanan bir yazıda, otellerin çoğunda çocuklar için gün boyunca çeşitli oyun ve etkinliklerin düzenlendiği, böylece özelikle çocuklu ailelerin rahat ettiği ifade edildi.

Türkiye’nin güney sahillerinde nisan-ekim ayları arasında güneşin ortalama 13 saat boyunca etkili olduğu, hava sıcaklığı ortalamasının 34, su sıcaklığının 27 derece olduğu kaydedildi.

Alanya ve Manavgat’tan övgüyle bahsedilen ekin son sayfasında, bazı otellerin tanıtımı yapıldı.

Haberin Devamı

Yatla yapılan 1 haftalık turların 330 avrodan başladığı ve turlarla çok güzel yerleri, ayrıca kültür turlarıyla da çeşitli tarihi yerleri görmenin mümkün olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!