Allegri: 'Bu aptallara ömür boyu ceza!'

Güncelleme Tarihi:

Allegri: Bu aptallara ömür boyu ceza
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2019 11:17

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Sardegna Arena'da Cagliari'ye karşı 2-0 kazandıkları maçın ardından Moise Kean'e yapılan ırkçı tezahüratlara tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Maçın ardından flaş röportajda konuşan Allegri şu ifadeleri kullandı:

"Takım olarak inanılmaz bir performans sergiledik. Tekniğimizi sergiledik ve Cagliari'ye gol pozisyonu izni vermedik. Deplasmanda bu kadar iyi oynamak kolay değildi. Burada çok agresif oynamamız gerekiyordu. Udinese ve Empoli deplasmanlarında oynadığımızdan daha iyi oynadık."

"BU APTALLARA ÖMÜR BOYU CEZA"

19 yaşındaki genç yıldızı Moise Kean'in ırkçı tepkilerle karşılaşması üzerine Allegri, şu yorumu yaptı:

"Ben o an tribünlerden bir şey duymadım. Maça çok konsantre olmuştum. Fakat, bu tip durumlarla ilgili kesin ve net kararlar almak zorundayız. Elbette, futbolcular tribünleri provoke etmemeli ama buna tepki vermenin yolu bu değil. Tribünlerdeki birkaç aptalın çıkıp ırkçı tepkiler vermemesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Eğer, bu aptallar ırkçılık yapıyorsa cezasını ömür boyu çekmeli ve diğerlerine örnek olmalı. Bunların ömür boyu stadyuma alınmaması gerekiyor. Kameralar var kimin yaptığını bulurlar. Çok basıp. Kişiyi tespit edin, 1-2 yıl değil, ömür boyu ceza verin. Otoriteler ceza vermek isterlerse verirler. Problem, otoritelerin ırkçılığa ceza vermek istememesi."

BAKMADAN GEÇME!