Alhambra en iyisi

Güncelleme Tarihi:

Alhambra en iyisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2011 20:28

Almanya'da yayınlanan 'Autoflotte' dergisinin okuyucuları Seat Alhambra’yı "İthal Van" kategorisinde "Flotten-Award 2011" ile ödüllendirdiler.

Haberin Devamı

Yaklaşık 5 bin 800 Autoflotte okuyucusu, 13 araç kategorisinde ürün ve hizmet branşlarında favorilerini belirlediler. "Flotten-Award 2011’’, 2010 Ekim ayından beri piyasada olan yeni Seat Alhambra’nın okuyucu oyları sonucu Almanya’da aldığı üçüncü ödül oldu.

2011’in Ocak ayında otomobil dergisi "Auto motor und sport" okuyucuları Seat Alhambra’yı ithal van kategorisinde "2011’in en iyi otomobili" seçmişlerdi. Auto Zeitung tarafından düzenlenen "Auto Trophy 2010" seçmelerinde Seat Van "İthal Van" kategorisinde yine en iyi otomobil ödülüne layık görülmüştü. Yeni Alhambra sadece uzman jüri ve otomobil dergisi okuyucularını uluslararası düzeyde etkilemekle kalmayıp aynı zamanda Euro NCAP çarpışma testlerinden de etkileyici sonuçlar aldı. Toplam sonuçlarda beş yıldız alan Seat Alhambra en iyi notu aldı ve yetişkin korumasında puanların yüzde 96’sını toplayarak şimdiye kadar aşılamayan bir başarı elde etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!