Aktoprak'a saldırı

Güncelleme Tarihi:

Aktopraka saldırı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2011 17:02

Hamburg'da Şükrü Aktoprak (65), cuma akşamı kentin Bahrenfeld semtinde bulunan işyerini kapatıp arabasının bulunduğu garaja girerken saldırıya uğradı. Aktoprak hastanede tedavi görüyor.

Haberin Devamı

Hamburg'da cuma akşamı kentin Bahrenfeld semtinde bulunan seyahat acentesini kapatıp arabasının bulunduğu garaja girerken saldırıya uğrayan Şükrü Aktoprak (65) hastaneye kaldırıldı. 30 yıldır Transet isimli seyahat acentesini işleten İzmirli Aktoprak, “Ben garajın kapısına vardığımda arkamdan koşarak gelen bir kişinin ayak seslerini duydum. Garajın kapı camından bir erkeğin geldiğini gördüm. Galiba birinin acelesi var düşüncesiyle arkama döndüm. O anda yüzüme bir yumruk indi. Yere düştüm. Karşımdaki bana 'sen nasıl dükkandan insanları çıkartırsın' dediğini duydum. 30 yaşlarında biriydi. İkinci bir saldırgan gelip tekmeledi. O sırada bir bisikletli bana vurup kaçanları bisikletiyle takip edip polisi çağırmış” dedi.

İKİ BULGAR YAKALANDI
Şoku atlatıp arabasına bindiğini söyleyen Aktoprak şunları söyledi: “Arabaya bindim ve gözlüğümün olmadığını fark ettim. Tekrar garaj kapısına gittim ancak yere yığıldım. Sonra ambulans geldi ve hastaneye kaldırıldım. Şu anda kafamda şişlik, bel ve baldırımda ağrılar var. Tedavim devam ediyor. Polisler gelip ifademi aldılar. Bisikletli Alman iki Bulgar kökenli zanlıyı polise yakalatmış” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!