Acun Ilıcalı maçı statta izledi, takımı siftah yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalı maçı statta izledi, takımı siftah yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2020 14:09

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ortağı oldu Hollanda ekibi Fortuna Sittard bu sezon ligde ilk kez maç kazandı. Acun Ilıcalı'nın stadyumdan izlediği maçta Fortuna Sittard, Willem'ı sahasında mağlup etti.

Haberin Devamı

Hollanda Ligi'nin 11. hafta mücadelesinde Acun Ilıcalı'nın ortağı olduğu Fortuna Sittard, sahasında Willem II takımını ağırladı. Mücadeleyi 3-2 kazanan ev sahibi ekip bu sezon ilk galibiyetini de almış oldu. Acun Ilıcalı mücadeleyi stadyumdan takip etti.

Acun Ilıcalı maçı statta izledi, takımı siftah yaptı
Fortuna Sittard'ın gollerini Semedo, Polter ve Flemming kaydetti. Willem II'nin golleri ise Pavlidis ve Van Der Heijden'den geldi.

Hollanda Ligi'nde 11 hafta sonunda ilk kez maç kazanan Fortuna Sittard, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle lige iyi başlayamayan takımlar arasında yer alıyor. 11 haftada yalnızca 6 puan toplayan takım 16. sırada, düşme hattının bir üstünde bulunuyor.

Acun Ilıcalı maçı statta izledi, takımı siftah yaptı
Acun Ilıcalı, devre arasında doğru hamleler yaparak üst sıralara tırmanacaklarını söyledi.

Ünlü televizyoncu ve kulüp sahibi Acun Ilıcalı, YouTube'da bir programa katıldı.

Haberin Devamı

Willem II'yi 3-2 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini alan Fortuna Sittard'ın ligdeki durumunu değerlendiren Ilıcalı, "Fortuna Sittard bizim için iyi bir proje ve baktığınız zaman Hollanda Ligi'nin köklü kulüplerinden biri. Şu anda Sittard'da biz görevliyiz, sahibi ben olmuş oldum. Şu anda çok erken, ligin sonuncusuyuz, düşme riskimiz var." dedi.

Acun Ilıcalı maçı statta izledi, takımı siftah yaptı
"KEŞKE PLAYSTATION'DAKİ GİBİ OLSA"
Hollanda ekibinin başkanı, "Takımı daha yeni aldık ve devre arasından önce bir operasyon yapma şansım yok. Takımı satın alma işleri öyle kolay değil, keşke PlayStation'daki gibi olsa ama öyle değil." şeklinde konuştu.

"ÜST SIRALARA TIRMANACAĞIZ"
Üst sıralara tırmanacaklarını iddia eden Ilıcalı, "Doğru hamleler ile üst sıralara doğru yükseleceğiz. Futbola konsantreyim ama doğru isimlerle çalışıyorum. Şimdi o ekibi oluşturuyorum ve bir süre sonra bu ekiple çalışmaya başlayacağım ve güzel şeyler de olacak." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı maçı statta izledi, takımı siftah yaptı

BAKMADAN GEÇME!