Hapis cezasına tepki

Güncelleme Tarihi:

Hapis cezasına tepki
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2022 13:58

Bir zamanların tenis yıldızı Boris Becker’in vergi kaçakçılığından İngiltere'de 2,5 yıl hapis cezasına çarptırılması yakın çevresini şoke etti. Becker'i keşfeden ve Wimbledon'da antrenörlüğünü yapan Günther Bosch, kendisini acılı halini görmemek için hapiste ziyaret edemeyeceğini söylerken, eski eşi Lilly Becker “Adam öldürmedi” diyerek verilen cezanın çok ağır olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

54 yaşındaki eski tenis yıldızının cuma günkü mahkeme kararının hemen ardından ağır mahkumların kaldığı Wandsworth cezaevine konduğu bildirildi. Boric Becker'in ilk gecesinde sevgilisi olduğu belirtilen Lilian de Carvelho'yu telefonla aramasına izin verildiği, kendisine zarar gelmemesi için diğer mahkumlardan ayrı bir bölümde tutulduğu ifade edildi.

Hapis cezasına tepki
Mahkeme boyunca Becker'i hiç yalnız bırakmadığı belirtilen Carvelho'nun hapis kararını duyunca şok geçirdiği, kararı kabul etmede zorlandığı ifade edildi. Çocuklarının da babaların aniden hapise girmesinin şokunu yaşarken, karar Almanya'da büyük şaşkınlık yarattı. Almanya Tenis Federasyonu (DTB) Başkanı Dietloff von Arnim, mahkeme heyetinin kararına saygı duymakla birlikte, hapis kararının kendilerini büyük üzüntüye soktuğunu söyledi.
Hapis cezasına tepki

Bir dönem tenis kortlarındaki şampiyonluklarıyla spor sayfalarını, aşklarıyla da magazin sayfalarını süsleyen efsanevi tenisçi Boris Becker, yalan beyan nedeniyle şimdi hapishanede...

Haberin Devamı

Becker'in yakın arkadaşı ve spor menejeri Rainer Calmun da, “Boris zor günlerin adamı, bu günleri de atlatacağına inanıyorum. Çok üzgünüm” dedi.

Londra'da vergi kaçırmak ve şaibeli iflas suçlarından yargı önüne çıkan Boris Becker, kararın okunmasının ardından baygınlık geçirmişti.

BAKMADAN GEÇME!