3 camide saatlerce bomba arandı

Güncelleme Tarihi:

3 camide saatlerce bomba arandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2019 11:05

Almanya’da camilere yapılan bomba ihbarlarının ardı arkası kesilmiyor. DİTİB’e bağlı üç camiye daha yapılan bomba ihbarları büyük endişe yaratırken kapatılan camilerde saatlerce bomba arandı.

Haberin Devamı

ALMANYA’da camilere yapılan bomba alarmının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak DİTİB’e bağlı üç camiye daha bomba ihbarı yapıldı. Camiler kapatılıp saatlerce bomba arandı. İki hafta önce Münih, İserlohn ve Köln’de DİTİB camilerine bomba alarmından sonra pazartesi günü de DİTİB’i bağlı üç camiye daha bomba ihbarları yapıldı. Bomba tehdidinin aşırı sağcı Combat 18 imzasıyla geldiğini açıklayan polis caminin girişine bomba yerleştirildiğini ve patlatılacağı ihbarının yapıldığını duyurdu. Mannheim kentinde DİTİB’e bağlı Yavuz Sultan Selim Camisi kapatılarak, bomba arandı.

3 camide saatlerce bomba arandı

4 SAAT ARAMA YAPILDI
Bu ihbarın ardından Duisburg’da DİTİB’e bağlı bir camiye daha bomba ihbarı yapıldı. Bomba imha ekipleri burada da 4 saat arama yaptı. Üçüncü bomba ihbarı ise Mainz kentinde yine DİTİB’e bağlı camiye yapıldı. Polis bu camiyi de kapatarak, saatlerce bomba aradı. Ancak üç camide de herhangi bir patlayıcı bomba bulunamadı. İhbarlar asılsız çıktı. Ardı arkası kesilmeyen bomba ihbarları, yoğun endişe ve korkulara yol açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!