190 milyon Euro'yu bir kişi kazandı

Güncelleme Tarihi:

190 milyon Euroyu bir kişi kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2012 13:57

Euro Millions ve EuroJackpot'ta cuma gününün talihlileri belli oldu. Euro Millions'ta tüm rakamları bilen bir kişi 190 milyon Euro'luk rekor ikramiyenin sahibi oldu.

Haberin Devamı

AVRUPA'da katılım ve dağıtılan ikramiyeler açısında en büyük şans oyunları olarak tanınan Euro Millions ve Eurojackpot'ta cuma günü yapılan çekilişlerin talihlileri belli oldu.

En büyük ikramiyede rekora ulaşan Euro Millions'un Paris'te yapılan çekilişi sonucu, Büyük Britanya'dan bir kişi 190 milyon Euro'nun sahibi oldu. İlk 5 sayıyla birlikte 2 ekstra sayıyı da doğru bilen talihli, böylece rekor ikramiyeyi tek başına kazandı.

Belçika, Fransa, Büyük Britanya, İrlanda, Lüksemburg, Avusturya, Portekiz, İsviçre ve İspanya'da oynanan Euro Millions'ın cuma günkü çekilişi için 40 milyon kişinin kupon yatırdığı bildirildi.

Euro Millions'a dahil olmayan Almanya'daki bir kişi ise, ülkede oynanan ve aynı gün çekilişi yapılan başka bir Avrupa Lotosu'nda büyük ikramiye sevinci yaşadı.

12 haftadır Jackpot'un kırılamadığı EuroJackpot'un cuma çekilişinde tüm sayıları doğru bulan bir kişinin yine çıkmaması üzerine, büyük ikramiye kurallar gereği 5+1 sayıyı doğru bilen bir kişinin oldu.

NRW'de yaşadığı belirlenen talihli, 27,55 milyon Euro'luk ikramiyeyi almaya hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!