Avrupa Ligi’nde Haftanın 10 Olayı

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Ligi’nde Haftanın 10 Olayı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 00:00

Haberin Devamı

Salzburg 5’te 5 yaptı
BAŞARISINI her maçta katlayan Salzburg. Villarreal ve Lazio’nun bulunduğu grupta hiç şans verilmeyen, Salzburg 5’inci maçında 5’inci galibiyetini alarak büyük sükse yaptı.

2 penaltı birden kaçırdı
HİÇ kuÅŸkusuz Ajax’lı Suarez. Timisoara’yı deplasmanda 2-1 yendikleri maçta 2 penaltı birden kaçırdı. EÄŸer bir de gol atmasa, Hollanda’ya dönemeyebilirdi! Â

Ofsaytçı Cisse
BİR dönem Fransa Milli Takımı’nın santrforu olan Djibril Cisse. Ali Sami Yen’de Galatasaray’ın ofsayt tuzağına tam 6 kez düştü, Panathinaikosluları üzdü.

Sheriff, Fener’i sevdi
SHERIFF. Minnettar olduğu takım da Fenerbahçe. Eğer sarı lacivertliler, Twente’yi Hollanda’da yenmese Moldova ekibi gruptan çıkma şansını son haftaya taşıyamayacaktı.

Sivaslılar üzüldü
DINAMO Zagreb. Evinde 1 puanla tur atlayacak Belçika temsilcisi Anderlecht’e büyük ÅŸok yaÅŸattılar. 1-0’lık galibiyetle bu sahada 5 gol yiyen Sivaslıları daha da üzdüler. Â

Haberin Devamı

Büyük fiyasko
CELTIC. İskoç futbolunun devi, Şampiyonlar Ligi’nden sonra Avrupa Ligi’nden de elendi. Celtic, Avrupa’da yılbaşını bile göremeyerek büyük fiyaskoya imza attı.

Komşularımızda üzüntü
KOMŞULARIMIZ Yunanistan ve Bulgaristan. Yunanlılar, Panathinaikos ve AEK, Bulgarlar da Levski ve CSKA Sofya ile 2’şer maçlarını da kaybetti.

Karavanacılar
ÇEK Slavia Prag’ın 14, İtalyan temsilcisi Genoa’nın da 12 gol girişiminde bulunduğu maçın 0-0 sonuçlanması her şeyi anlatmıyor mu!

23 dakika durdu
AUSTRIA Wien taraftarlarının yaptığı. Sahalarında Athletic Bilbao’ya karşı 2-0 yenik duruma düşünce oyun alanına daldılar. Maçı 23 dakika duraklattılar.

15’e 0 korner
SPARTA Prag’ı 90. dakika golüyle yenerek liderliği garantileyen PSV. Ancak rakiplerine karşı 15’e 0 korner istatistiği, bu sonucu hakettiklerini gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!