Atletico Viyana’yı kuşattı

Güncelleme Tarihi:

Atletico Viyana’yı kuşattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2013 01:05

Avusturya Wien’i deplasmanda deviren Atletico Madrid, Devler Ligi’nde 3’te 3 yaptı.

Haberin Devamı

ARDA Turan’lı Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi’nde tutulmuyor... Ernst Happel Stadı’nda Avusturya Wien’i 3-0’la geçen Arda Turan ve arkadaşları G Grubu’ndaki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.
Maça hızlı başlayan Atletico Madrid henüz 8. dakikada Filipe’nin asistinde Raul Garcia ile öne geçti: 1-0. 20’de Raul Garcia’nın pasında Diego Costa’nın golü ile fark 2’ye çıktı ve ilk yarı bu skorla sona erdi: 2-0.
İkinci 45 dakikada da etkili bir oyun ortaya koyan Atletico, 54. dakikada Emiliano Insua’nın asistinde Diego Costa’nın 2. golü ile farkı 3’e çıkardı ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-0 sona erdi.
Atletico Madrid’de milli oyuncumuz Arda Turan mücadeleye ilk 11’de başlarken, 90 dakika sahada kaldı ve iyi bir performans ortaya koydu. Grubunda 9 puanla lider olan Atletico 6 Kasım’da İspanya’da Avusturya Wien’i konuk edecek.

Haberin Devamı

Milan-Barca dostça

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde dün oynanan diğer maçlarda şu sonuçlar alındı:

E GRUBU: Schalke 04-Chelsea: 0-3, S. Bükreş-Basel: 1-1. F GRUBU: Arsenal-B.Dortmund, Marsilya-Napoli: 1-2. GGRUBU: Porto-Zenit: 0-1. H GRUBU:: Celtic-Ajax: 2-1, Milan-Barcelona: 1-1.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!