Atletico Madrid'den ses seda yok

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madridden ses seda yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2011 12:15

Forlan, Reyes ve Ujfalusi'nin transferi için Atletico Madrid Kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç verince, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal özel uçağı ile Madrıd'e uçtu.

Aysal, ekonomik konudaki pürüzlerin ve görüşmelerin uzamaması için transferi masa başında bitirmek üzere İspanyollar ile bir araya geldi.

Gece geç saatlerde İstanbul'a döndüklerinde Başkan Aysal'ın anlattıkları transferde önemli olan kısımların yani futbolcuların ve menajerlerinin ikna edilme aşamasının henüz yapılamadığı ortaya çıktı. Aysal şunları söyledi:

"Bu kadar kolay ve birdenbire sonuçlanmış bir şey yok. Müzakereler devam ediyor. Transferin bir takım standart şeyleri var; futbolcular filan... Bunlar da zaman alacak şeyler. Prensip anlaşmasına vardık da diyebilirsiniz ancak önümüzdeki birkaç gün daha çalışmamız gerekiyor. Bu çalışma zaman alacak. Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'nin transferleri görüşmelerimiz oldu, ama başka çalışmalarımız da var. Bütün oyuncular Galatasaray'da oynamak için istekli. Fakat buradaki mesele transferde birkaç taraf var. Aracılar var, kulüpler var, oyuncular var. Bunların hepsinin birden menfaatlerinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bizi de mutlu eden, onları da mutlu eden yolların bulunması gerekiyor. Bunun için çalışmalarımız sürüyor.

Galatasaray kanadında bu gelişmeler yaşanırken, Atletıco Madrid kulübünde ise çıt çıkmıyor. İspanyol Kulübü yöneticileri; Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi için yapılan görüşmeler ile ilgili ne bir açıklama ne de kulübün resmi internet sayfasından bir bilgilendirme yapmış değiller...

İspanyol basını ise Galatasaray'ın, Atletico Madridli futbolcuları transfer etmek için başlattığı görüşmelere geniş yer ayırarak, "Sadece başdöndürücü bir teklif gelirse giderler" yorumunu yaptı.

Marca Gazetesi; "Teklif edilen miktar az. Futbolcular başdöndürücü bir teklif dışında Türkiye'ye gitmeyecekler. Çıkışı olan, basit bir operasyon gibi gözükmüyor. Osmanlıların masaya koydukları rakam beklentilerden az. Ama ilk engel bu değil. 3 futbolcudan hiçbiri Türkiye'ye gitmeye hazır değil. Her türlü halde müzakereler başladı ve Galatasaray teklifini yükseltebilir" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!