"At gibi kişneme"

Güncelleme Tarihi:

At gibi kişneme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2010 11:57

Ankaragücü Asbaşkanı Ayhan Atalay, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada Volkan Demirel’in yönetici Levent Çamur’a "At gibi kişneme" dediğini söyledi.

Haberin Devamı

EMRE: ÖNCE ADAM OLSUNLAR

ANKARAGÜCÜ'NDEN EMRE'YE SERT YANIT 

Levent Çamur, yönetici arkadaşları içerisinde en nazik olanlarından olduğunu belirten Atalay, “Ne Volkan Demirel’e ne de bir başka Fenerbahçeli futbolcuya küfür etmedi. Volkan’la karşılaştıkları sırada soğuktan burnunu çekti, Volkan ise ona ‘kişneme’ dedi. Bir insana kişneme derseniz, onu bir hayvana benzetmiş olursunuz. Dolayısıyla Levent Çamur’un tepki göstermesi de çok normal. Ayrıca, Emre’yle karşılaşmadı bile. Ben Emre’yi eskiden beri tanır, takip ederim; o hırçınlığı hâla üzerinde. Yardımcı hakeme yaptığını da herkes gördü. Neden böyle davranıyor; anlamak mümkün değil. İddiaları doğru değil, söylediklerini de kabul etmek mümkün değil” şeklinde konuştu.

“UYSAL BİR İNSANA KİŞNEME DERSENİZ ‘NE OLUR?’ ÇAMUR, VOLKAN’I KIZDIRACAK BİR ŞEY YAPMADI”

Haberin Devamı

Levent Çamur, hiçbir Fenerbahçeliye kaba davranmadığını söyleyen Ayhan Atalay, “Levent Çamur, Ankaragücü soyunma odasına giren Fenerbahçe iletişim sorumlusunu, kendisini tanımadığı için, kim olduğunu sormuş. Orta da ne bir kötü ne hakaret var. Bunu neden büyütüyorlar; anlamak mümkün değil. Levent bey çok nazik bir insan, asla Volkan’ı kızdırmak adına burnunu çekmemiştir. Volkan bunu yanlış anladıysa, bana bir şey mi söylemek istiyorsun’ diye sorabilirdi. Ama “at gibi kişneme diyerek arkadaşımızı hayvan yerine koydu. Karşınızdaki uysal birine kişneme derseniz nasıl bir tepki alırsınız. Kaldı ki arkadaşım yine tepkinin en azını vermiş. Küfretmemiş, kötü söz kullanmamış”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!