Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Mayıs 2023: Aşırı inatçılık sizi zor duruma sokabilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Mayıs 2023: Aşırı inatçılık sizi zor duruma sokabilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:09

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması var. Bu tutulmaya geri hareketteki Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Haberin Devamı

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve dostlarınızla ilişkilerde önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir ve bunlar, dürüstlük veya maddiyatla ilgili olabilir. Dostlarınızla birbirinize çok önemli sırlar vereceğiniz bir zaman bu…

Ancak geri hareketteki Merkür’ün sert etkileşiminden dolayı hem özel hayatınızda hem de sosyal çevrenizde iletişim kazalarına dikkat! Yanlış anlaşılmalar, yanlış insanlara yanlış mesajların gitmesi birtakım sorunlara neden olabilir. Hem ilişkinize hem de dostluklarınıza ilişkin önemli kararlar almak için pek uygun değil, sonradan pişman olabilirsiniz. Öte yandan Mars’ın güzel desteğiyle bazılarınız arkadaşlarıyla ortak işlere girebilir, bazılarınız yakın çevrenizden kişilerle romantik yakınlaşmalara girebilir.

İkili ilişkiler, finans ve evle ilgili beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz.

 16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçip 26 Mayıs 2024’e kadar seyahat edecek. Aşk, yaratıcılık, yatırımlar, çocuklar, hobiler konusunda oldukça şanslı ve bereketli bir döneme giriyorsunuz. Yatırım araçlarını ustaca kullanabilir, güzel gelirler elde edebilirsiniz. Birçok flörtünüz olabileceği gibi inanılmaz bir aşkla ayaklarınız yerden kesilebilir ve bu kişi farklı etnik kökenden veya farklı bir uyruktan olabilir.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Mayıs 2023: Aşırı inatçılık sizi zor duruma sokabilir

Âşık olduğunuz kişiyle iş yapma ve para kazanma kararı alabilirsiniz. Çocukları olanlar onların eğitimleri, kariyerleri, sağlıkları ve maddi durumlarıyla ilgili mutlu haberler alabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, kalıcı eserler üretebilir ve bunlardan kazanç elde edebilir. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyuracak, bazılarınız yeni hobiler keşfedecek ve bu hobilerden para kazanacak. Sahne işleriyle ilgilenenler daha çok iş alırken, sahneyle ilgili işler yapmak isteyenler fırsatlar yakalayabilecek.

  Yeni aşk, yeni heyecanlar, yeni yatırımlar kapıda…

 19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcunda yeniay meydana gelecek. Yeniaylar, yeni başlangıçlar ve yeni gelişmelerle ilgilidir. Yeni aşk, yeni heyecanlar, yeni yatırımlar… Hayatın keyif veren taraflarına daha çok odaklanırken ailenizin gelirlerini arttıracak gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı işlerle ilgilenebilir, sahne sanatlarına ilgi duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili gerginlikler çıkabilir, kendinizi birilerine meydan okurken bulabilirsiniz, aşırı inatçı davranışlar sizi zor duruma sokabilir. Her şeyi her an kontrol altında tutmak zordur ve siz bu hafta bunu deneyimleyebilirsiniz. İkili ilişkiler, finans ve ev gergin bir hat üzerinde; beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!