Astroloji

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1999 ve YAYLAR

Kişisel incelemelerin bugün sonuna gelmiş bulunuyoruz. Oğlak burcuyla başlayan bu dizi Yaylar ile tamamlanıyor. Ve Zodyak'ın Kovalar'dan sonra en ilginç enerjilerle karşılaşan burcu Yay.

Çünkü, Pluton Yay burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Üstelik henüz ikinci on günlük devrede doğanları yeni etkilemeye başladı.

Ayrıca Jüpiter'i de unutmamak gerekiyor. Zira Koç burcuna giren Jüpiter Yaylar'ın şansını yükseltecek.

Şimdi en iyisi baştan başlamak. Yani burcun ilk on günlük devresinde doğanlardan. Öncelikle Neptün'ün olumlu enerjisiyle yükselmeye başlıyorsunuz. Rüyalarınızın artmasıyla birlikte yaratıcı gücünüz de harekete geçecek. Özellikle 23-28 Kasım günleri arasında doğanlar fırtınalı dönemi geride bırakıp şubatın sonlarına doğru aniden çıkışa başlayacaklar.

Öngördüğünüz gibi gelişen olayları hedefinize ulaşmak için kullanmaya başlayabilirsiniz. Son derece olumlu bir tutum içine girerek başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Tabii daha önce sıkıntı duyduğunuz ve emek verdiğiniz çalışmaların ödüllerini de şubat sonundan itibaren almaya başlayacaksınız.

Burcun ikinci on günlük devresi içinde doğanlar son derece hareketli bir yıl geçirecekler. Pluton'un içten içe yaptığı değişikliğe ilave olarak Uranüs ani ve gözle görülür biçimde değişimlere neden olacak.

Birden bire bulunduğunuz konumdan çıkıp bambaşka hedeflere doğru yol alabilir veya yaptığınız işte büyük çıkışlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızdan, mevcut düzeninize kadar mucizevi sayılabilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Tabii bu arada Satürn'ün olumlu etkilerini de unutmamak gerek. Son derece sistemli, seçici ve hiçbir zaman olmadığı ölçüde kararlı bir tavır sergileyeceksiniz. Ve bütün bunların mükemmel sonuçlarıyla karşılaşacaksınız.

Sosyal konumunuzdan içinde bulunduğunuz duruma kadar bambaşka biri olup çıkmanız işten bile değil. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Böylesine güçlü enerjiler her zaman güneşinizi beslemez. Yeni başlangıçlar yapacağınız bu yılı en iyi biçimde değerlendirmeye bakın.

Burcun son on günlük devresinde doğanlar ise, Jüpiter'in olumlu enerjisiyle yükselecekler. Tabii bu arada kilo alma ihtimaliniz olduğunu da unutmayıp yediklerinize ve içtiklerinize özen göstermenizde yarar var.

Şu sıralar parasal sorunlarınız olabilir. Ancak, bütün bunların geçici olduğunu bilmelisiniz. Mayıs ayından itibaren şansın sizden yana döndüğünü anlamakta gecikmeyeceksiniz. Şu sıralar belki adliyelerle veya yargı organlarıyla ilgili durumlarınız olabilir. Ancak, bunlar başınızı fazla ağrıtmayacak. Ve şubatın sonundan itibaren rahatlamaya başladığınızı anlayacaksınız. Yani hızlı çözümler bulmaya başlamış olmanız lazım. Zaten Satürn de şu sıralar sizi disipline ediyor ve tahammül göstermenize yardımcı oluyor. Sonra, yani mayıs ve haziran ayları ise, yeni atılımlarda bulunacağınız, yatırımlar yapabileceğiniz ve hatta evlilik ya da ortaklık girişimlerinde bulunabileceğiniz bir dönem olacak, diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları