Astroloji

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1999 ve Akrepler

Bu sene Akrepleri enteresan olaylar bekliyor. Daha doğrusu bu olaylar kendilerinden zuhur ediyor. Ama onlar ne kadarının farkında olurlar bilemem. Yalnız olayların farkına varmamaları mümkün değil. Zira esecek olan değişim rüzgarları hayli şiddetliye benziyor.

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar Neptün etkisiyle akla hayala gelmeyecek fikirler üretebilirler. Tabii bu yaratıcılıkla birlikte yanılgılar ve kayıplar da beraberinde gelebilir.

Şu aralar Mars'ın kuvvetli enerjisiyle yerinizde duramıyorsunuzdur. Ancak, bunu iyi değerlendirmeye bakın. Zira bu enerjiyle kendinizi helak etmeniz mümkün. En iyisi seyahate çıkma fırsatınız varsa, yolculuk yapmak. böylece fazla enerjiyi yollarda akıtabilirsiniz. ya da kendinizi öldürürcesine çalışabilirsiniz. Belki de eviniz tertemiz olur bu arada. Hırsınızı evinizden çıkarabilirsiniz. Ancak, bunların hepsi iyi durumlar. Kötüsü ise, canım diyene ‘‘canın çıksın’’ demek. Şu ara kolay öfkeleneceğiniz bir zaman. Bu haliniz Temmuz'un ilk yarısına kadar devam edecek. Tabii bu arada aşk hayatınızda çalkantılı ve şiddetli olabilir.

Tabii Mart ayından itibaren Satürn'ün disipline eden etkilerini de unutmamakta yarar var. Yapmak istedikleriniz ve yapamadıklarınız arasında bocalayıp kendinizle kavga edebilirsiniz. Bunu yapmayın. Size sıkıntı veren eskimiş ve atılması gerekenleri etrafınızdan uzaklaştırın. Bunu yapabilir ve böylece rahatlayabilirsiniz.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar ise, güçlü değişim rüzgarlarını iliklerine kadar hissedecekler. Aniden karar verip uzak diyarlara gidebilir, buralarda tanışacağınız birine aşık olabilirsiniz. Ya da katılacağınız davetler ve tuhaf grupların içinde tanışacağınız birine aşık olmanız mümkün. Ve de kendinize pek uygun olmayan birine aşık olup acı duyabilirsiniz. Ancak, aşk, heyecan ve duyguları kabartan bir şey zaten.

İsteklerinizin ve de beklentilerinizin çok farklı boyutlara doğru dolu dizgin ilerlediği bir yıl geçireceğiniz söylenebilir. Ve olaylar sizi bulunduğunuz yerden bambaşka yerlere doğru hızla götürebilir.

Mayısın son haftasından itibaren aile büyükleri veya patronların baskılarıyla karşılaşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşullardan sıkılıp bunlardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Hayatında gerekli değişiklikleri yapmayı başaranlar çıkış yaparken, istediği halde bir türlü başaramayanlar ise, zorlu tecrübelere hazırlıklı olmalılar.

Burcun son on günlük devresinde doğanlar ise, şu sıralar verimli gelişmeler içinde bulunuyorlar. Fırsatları değerlendirmek için gereken gayreti gösterin. Zira Mayıs ayından itibaren oldukça büyük bir enerjinin içinizden neredeyse fışkırdığını hissedeceksiniz. Tabii bunu nasıl kullanacağınız tamamen sizin bilincinizin düzeyine bağlı.

Ancak, çevrenizde bulunan kişilerin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle de bu durum sizin ilişkide bulunduğunuz kişilerin niteliğinden kaynaklanacak. Zor ve tehlikeli ilişkilerden kaçınmakta yarar var. Yoksa, bu ilişkilerin sonuçlarına 2000 yılında katlanmak durumunda kalabilirsiniz, diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları