Astroloji

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1999 ve Yengeçler

Hayal dünyasının sınırlarından Satürn baskılarıyla yeryüzüne çekilmiş olan Ay'ın çocukları bu yıl hareketli bir yıl geçirecekler. Zaman zaman hayatı sorgulayacak sonra da verimli girişimlerde bulunacaklar.

Şu sıralar burcun son on günlük döneminde doğanlar, hem Jüpiter'in şansını yakalayıp hem de Satürn'ün zorlayan baskılarına tahammül göstermekle meşguller. Ancak, bu durum hiç de böyle devam etmeyecek pek tabii...

Mayıs ve Haziran ayı boyunca oldukça zorlu bir sınavdan geçecekler. Aşırı yorucu bir çalışma temposu içine girebilir, hayatın anlamını çözmeye çalışabilir ve tabii bu arada kendinizden geçebilirsiniz. Belki de hayatınızın en önemli kararını almanız gerekebilir. Tabii bu devre içinde kararsızlıklar içinde bocalayıp iyice sıkılabilirsiniz.

Mayıs ayına kadar yapmanız gereken işleri toparlayıp sonraya yarım işler bırakmamanızda yarar var. Böylece fazla başınız ağrımaz. Bu arada parasal yönden bütçenizi aşan büyük yatırımlara girmeden önce iyi inceleme yapmalısınız. Tabii mali yönden sıkıntıya girmek istemiyorsanız.

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar ise, geçen yıl verdikleri emeklerin karşılığını almaya başlayacaklar. Ancak, Jüpiter'in sert etkileri zorlayıcı olabilir ve şimdiye kadar yaptıklarını sorgulayabilirler. Ancak, Mart ayından itibaren Satürn, hem bilinçaltını, hem de hayallerini dengelemelerine yardımcı olacak. Böylece Jüpiter'in yarattığı dağınıklığı Satürn disiplin altına alıp her türlü sorunun üstesinden gelebilmelerine yardımcı olacak.

Mart-Mayıs ayları arasındaki dönem içinde uğraşlarınızın karşılığını alacak ve bütün yorgunluğunuzun ödülüyle karşılaşacaksınız. Fakat, Temmuz ayı gerçekten ektiklerinizi biçme dönemi olacak. Özellikle 22-28 Temmuz günleri arasında doğanlar Eylülden itibaren son derece verimli bir döneme giriyorlar. Hem iş, hem de aşk açısından tatmin olacakları söylenebilir.

Burcun ikinci on günlük döneminde doğanlar, kendilerinden memnun olmayı öğrenecekler. Özellikle Temmuz ve Ağustos ayları en verimli çalışmaları ortaya koyabileceğiniz bir dönem olacak. Mars'ın verdiği enerjiyle kabuğunuzdan dışarı fırlayıp büyük bir coşkuyla atılımlarda bulunabilirsiniz. Tabii daha önce Jüpiter sınavını verdikten sonra.

Nisan-Mayıs aylarında Jüpiter'in etkileriyle iyice kabuğunuza çekilebilir, dünyayı, hayatı, nereden gelip nereye gittiğinizi sorgulayabilirsiniz. Hayatın anlamını çözmeye çalışırken de iyice dünyadan ve gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz. Neyse ki, Haziran ayından itibaren Satürn imdadınıza yetişiyor ve bütün bu karamsarlığa ve dağınıklığa son veriyor. Böylece düzenli, sistemli bir tavır içine girerek boşa enerji harcamaktan kurtulacaksınız. Bunun sonucunda gireceğiniz sınavları, tamamlamanız gereken işleri başarıyla sonuçlandıracaksınız, diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları