Aslan fark istiyor!

Güncelleme Tarihi:

Aslan fark istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2013 00:59

Spor Toto Süper Lig’de lider G.Saray ile en yakın takipçisi Medical Park Antalyaspor bu akşam kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Ligde 37 puanla zirvede yer alan sarı kırmızılılar, takipçilerinden biri olan rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, aradaki puan farkını açmayı hedefliyor.

Hamit Altıntop geri döndü

Galatasaray’da cezası nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Hamit Altıntop kadroda yer alacak. Melo ise cezalı.
Bu sezon muhteşem bir çıkış gösteren Antalyaspor’da sakatlıkları süren Tita, Ömer Şişmanoğlu ve Emre ile cezalı olan Murat, Petr Janda ve Mehmet Sedef oynamayacak.

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY

MUSLERA
SABRİ
SEMİH
DANY
RIERA
YEKTA
SELÇUK
HAMİT
AMRABAT
SNEIJDER
BURAK

MP ANTALYA

HAKAN
KORAY
DENİZ
MUSA
ERGÜN
İBRAHİM
UĞUR
AISSATI
EMRAH
ISAAC
DIARRA

ŞOV ZAMANI

Sarı kırmızılı taraftarlar flaş transferlerini görmek için Antalya maçında TT Arena’ya akın edecek. Burak da ilk 11’e geri dönecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY yeni transferleri Wesley Sneijder ve Didier Drogba ile bugün mabedi Türk Telekom Arena Stadı’nda gövde gösterisi yapacak. Şampiyonluk yarışındaki en yakın takipçisi olan kırmızı beyazlıları yenerek yoluna devam etmeyi hedefleyen Galatasaray’da bu gece Didier Drogba, Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz’ın ön plana çıkacağı bir çok olay yaşanacak. İşte bugün Türk Telekom Arena’da yaşanacak gelişmeler...

Drogba sahne alıyor

1-Tam 1.5 yıldır “Taraftar çıldırdı Drogba’yı istiyor” tezahüratları sonrası Fildişi Sahilli yıldız, yeni seyircisini 90 dakika öncesi selamlayacak.
2-Drogba, Medical Park Antalyaspor maçını Başkan Ünal Aysal’ın locasından izleyecek.
3-Arena’daki GS Store’un ana mağazasında 12 numaralı Drogba forması vitrinlerin başköşesini süsleyecek. Bugün en az 5 bin adet forma satışı ve 675 bin TL’lik ciro bekleniyor.

Sneijder de ilk 11’de

4-Sneijder sarı kırmızılı forma ile ilk kez banko görev alacak.
5-Beşiktaş ve Bursaspor maçlarına yedek kulübesinde başlaması ve hiç süre almaması ile gündem haline gelen Burak Yılmaz, ilk 11’e geri dönecek.
6-Afrika Kupası’nda olması nedeniyle 3 maçtır görev alamayan Eboue, Arena’da taraftarıyla buluşacak. Fildişili, takıma geri dönse de Antalyaspor maçına sahada değil kulübede başlayacak. İlk 11’de ise Sabri olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!