Aşkta ilginç gelişmeler

Yaratıcılığın her alanda ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu hem aşk, hem de finans açısından ilginç gelişmelerin olacağını gösteriyor.

Meydana gelen olaylar duyguların tamamen değişmesine ve isteklerin çok farklı biçimlerde ortaya konulmasına neden olacak. Otorite ve güç arzusunun yükseldiğini işaret eden gökyüzünün konumu, gücü sembolize eden unsurların değişeceğini gösteriyor. Genetik alanda yapılan çalışmalar ve bilinçaltının sırlarını keşfetmeye yönelik araştırmalar son derece dikkat çekici olacak.

Mektuplar

RUMUZ: Meriç-ADANA

Burcun son günü doğmuş biri olarak bazı kaynaklar Akrep, bazıları ise Terazi olduğunuzu gösterebilir. Sizin doğduğunuz yıl doğum gününüzde Güneş, Terazi burcuna girmiş. Bu nedenle burcunuz Terazi. Üstelik Akrep burcunda hiçbir eleman durmadığı için Akrep etkileri de almıyorsunuz. Tabii bu arada yükselen burcunuzun nerede durduğunu hesaplayamadığım için fazla bir şey söylemek mümkün değil. Şayet belirttiğiniz saat sabah ise o zaman yükselen burcunuz Akrep olur ve davranışlarınıza yansır. Fakat akşam doğduysanız o zaman Boğa olur. Tabii aynı şekilde Ay’ın nerede durduğu da anlaşılamıyor. Sabah saatlerinde doğduysanız Aslan, akşam saatleri doğdunuzsa o zaman başak burcuna girmiş olacak. Tabii bu durumda herhangi bir yorum yapmak da mümkün olamıyor. Fakat Merkür ve Venüs, Terazi’deyken doğduğunuz için bu senenin sizin için verimli ve şanslı bir yıl olacağını söyleyebilirim.

RUMUZ: Bankacı

Burcunuzun Balık olması gerçekçi olmadığınızı göstermez. Sadece hassasiyeti ve duyarlılığı yüksek biri olduğunuzu gösterir. Ayrıca yükselen burcunuz da Yengeç olduğu için bu durumu destekliyor. Fakat ifade ettiğiniz gibi aşırı gerçekçiliği veren bir etki de görülmüyor. Tersine son derece güçlü sezgilerinizin olması ve öngörüşlerinizin tutarlı olması gerekiyor. Tabii belirtmiş olduğunuz doğum tarihinde doğduysanız. Hem Uranüs, hem de Neptün’ün Güneş’inize yaptığı etkiler hayal gücü ve yaratıcılık veriyor. Üstelik hayatınızda köklü değişiklikler yapabilecek yeteneğe sahip olduğunuz görülüyor.

Kişinin hayal gücünün ve kuvvetli duygularının olması, gerçeklerden uzaklaşmasına neden olmaz. Tersine gerçekleri çok daha iyi algılamasına ve pratik hayatını kolaylaştırmasına neden olur. Üstelik sanat ve aşkı yöneten Venüs de Balık burcunda duruyor. Yani güçlü olduğu bir konumda. Ancak, Satürn kavuşum yaptığı için bu duygularınızı baskı altında tutmanıza neden olabilir. Bu sene sizin için özgürlük ihtiyacının uyandıracağı değişimlerin meydana geldiği bir yıl olacak. Sürpriz aşklar yaşayabilir, aniden evlenmeye karar verebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları