Aşk potansiyeli harekete geçiyor

Ay bugün Koç burcunda ve yeni başlangıçlar yapmak için güçlü arzular duymaya neden olacak.

Çünkü öğlene doğru Merkür ve Mars’ı tetikleyecek, uyumlu etkiler gönderecek. Öğleden sonra Venüs’ü harekete geçirecek. Sanatsal faaliyetler, güzellik sektörü, kozmetik ve bakım ürünleri ile ilgili faaliyetler artarken aşk potansiyeli de harekete geçiyor. Güçlü arzular, heyecan verici duygular ve keyifli organizasyonlar için çok verimli bir gün. Çekici ve etkileyici olabileceğiniz gibi güzel ve hoş insanların bulunduğu neşeli ortamlarda keyifli vakit geçirilebilir.

Yaşam enerjinizi çekenler

Kendinizi canlı ve iyi hissettiğiniz bir gün. Dışarı çıkıyorsunuz, bir toplantıya gidiyorsunuz veya bir arkadaşınız evinize geliyor ve onunla sohbet ediyorsunuz. Sonra kendinizi yorgun hissetmeye başlıyorsunuz. Böyle bir durum çeşitli zamanlarda meydana gelebilir fakat bize neler olduğunu anlayamayız ve sadece kendimizi yorgun hissettiğimizi söyleriz.

Şayet bir arkadaşınızla sohbet ettikten ve o gittikten sonra kendinizi halsiz ve bitap hissediyorsanız, bu demektir ki arkadaşınız farkında olmadan sizin enerjinizi çekmiş veya siz farkında olmadan yaşam enerjinizi ona akıtmışsınız. Tabii bunun sonucunda da halsizlik ve yorgunluk hissediyorsunuz.

Bu durum sadece arkadaş ilişkilerinde ortaya çıkmaz. Kimsenin bulunmadığı herhangi bir mekanda da ortaya çıkabilir. Bulunduğunuz yerdeki eşyaların düzeni, renkleri, dağınıklığı ya da aşırı düzenli olması ve buna benzer daha yüzlerce neden sonucunda siz farkında olmadan hiçbir şey yapmadığınız halde bulunduğunuz mekanda büyük bir yorgunluk hissedersiniz. Oradan dışarıya çıktığınız zaman ‘Ohhh dünya varmış’ dersiniz.

Yeniden canlanmaya ve kendinize gelmeye başlarsınız. Kendinizi daha iyi hissetmeye başladığınız sırada bir tuhaflık olduğunu anlarsınız fakat, ne olduğunu çıkartamazsınız ve daha sonra üzerinde de fazla durmazsınız. Kısa bir süre sonra da unutur gidersiniz. Taa ki, benzer bir durumla karşılaşıncaya kadar...

Hoş gerçi benzer bir durum ortaya çıktığı zaman da daha önce yaşamış olduğunuz tecrübeyi hatırlama ihtimalinizin yüzdesi oldukça düşük. Çünkü, ne olduğu bilinmeyen durumlarda dikkat, daha zayıf olduğu için insanın hafızasında pek yer etmiyor. Çok dikkat çekici bir durum meydana gelmemişse tabii... (Devam edecek)

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz Yay. Üstelik pek çok gezegen Yay burcunun yönettiği dokuzuncu evde duruyor ve sözünü ettiğiniz yabancı diyarlara seyahat arzuları uyandırıyor. Doğduğunuz yerin dışında başka yerlerde hatta yabancı ülkelerde yaşayabilirsiniz. Yabancıların size çekici gelmesi ve bulunduğunuz yerdeki insanların sizi anlamadığı duygusu içinde bulunmanızın nedeni bu. Şu sıralarda Mars ve Merkür doğum haritanızı tetikliyor ve bu arzularınızın daha da kuvvetli olmasını sağlıyor. Üstelik yükselen burcunuz da Pluto etkisinde. Gerilimli duygularla sabırsız davranmazsanız, isteklerinizi gerçekleştirecek ve sorduğunuz projelerinizi uygulayabileceksiniz.
Yazarın Tüm Yazıları