Aşık Koçlar

Bazı Koçlar hayatı sorguluyor, bazıları değişiyor. Bazı Koçlar zamanı çok iyi kullanıyor ve kazanç sağlamak için güçlü arzular duyuyorlar, bazıları ise aşık oluyorlar.

Aslında 5-19 Nisan günleri arasında doğan Koçlar’ın aşk potansiyelleri bir süredir harekete geçmiş bulunuyor.

Üstelik aşk potansiyelinizi daha da yükselten ve içinizdeki sevgi enerjisinin açığa çıkmasını sağlayan Venüs’ün güçlü etkileri altında bulunuyorsunuz. Şu günlerde Koç burcunun son on günlük döneminde doğanlar son derece iyimser, anlayışlı ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirler.

Genel olarak Koçlar aşık oldukları zaman enerjileri öylesine yükselir ki, dışardan bakanlar onların aşık olduklarını hemen anlayabilirler. Gözlerindeki pırıltıyı uzaklardan farkedebilir, etraflarına saçtıkları neşeli enerjinin nasıl yayıldığını görebilirler.

Aşık bir Koç için dünyanın merkezinde kendisinden ve sevdiği kişiden başka bir şey yoktur. Müthiş bir hal içine girer ve son derece yoğun duygular yaşar. Bazen bu duyguları öylesine yakıcı olur ki, kendisi bile buna zor dayanır. Özellikle zor birine aşık olduysa durumu biraz daha zor olacaktır.

Fakat, astrolojik açıdan bu dönem Koçlar için son derece keyifli ve heyecan verici aşklar dönemi olduğuna işaret ediyor. Üstelik yaşadığı duyguları paylaşabileceği, sevgisine karşılık alabileceği, müthiş heyecanlar yaşayabileceği bir dönem.

Doğrusu böyle bir deneyimi yaşamak için bir Koç kendisini tutmayacak ve Ateş’in çocukları sahip oldukları aşk potansiyelini serbest bırakarak içlerinden geldiği gibi yaşayacaktır diyorum, Yasemin’ce...
Yazarın Tüm Yazıları