Arsenal'i bir daha böyle zor bulursun

Güncelleme Tarihi:

Arsenali bir daha böyle zor bulursun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 06:42

F.Bahçe’nin Devler Ligi’ndeki rakibinde sakatlık şoku yaşanıyor.

Haberin Devamı

Premier Ligin açılış maçında Aston Villa’ya 3-1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Topçular, sarı lacivertliler karşısında 13 oyuncusunu, çeşitli sakatlık sorunları nedeniyle oynatamayacak.

FENERBAHÇE’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Arsenal’in, yaşadığı sıkıntılara her gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Sezon öncesi 17 futbolcuyla yollarını ayıran Arsene Wenger, bu oyuncuların yerine transfer yapamadığı gibi üst üste gelen sakatlıklarla kadro kuramama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Transfer döneminde şimdiye kadar sadece 20 yaşındaki Fransız yıldız Yaya Sanogo’yu kadrosuna katan Wenger, yıldız futbolcuların teker teker sakatlanmasıyla büyük baskı altına girdi. Aston Villa oynanan maçta Alex Oxlade Chamberlain, Gibbs ve Sagna’yı kaybeden Arsenal’de, sakatlar ordusuna üç ismi daha eklenirken, durumu şüpheli olanlarla birlikte sakat sayısı 13’e yükseldi.

Haberin Devamı

CHAMBERLAIN 6 AY YOK

ASTON Villa ile oynanan maçta Antonio Luna ile çarpışarak oyunu terk eden Chamberlain’in ameliyat olacağı ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalabileceği açıklandı. Boynunun üstüne düşen Sagna’nın ise yarın oynayıp oynamayacağı bilinmiyor. Aston Villa maçında başına aldığı darbe sonrası travma geçiren Gibbs’in de F.Bahçe karşısında sahada olup olmayacağı maç saatinde belli olacak.
Arteta, Gibbs, Sagna, Chamberlain, Abou Diaby, Vermaelen, Nacho Monreal, Miyaichi, Sanogo gibi isimlere Rosicky, Ramsey ve Wilshere’in de eklenmesinin yanı sıra Cazorla’nın da tam hazır olmaması Arsene Wenger’i sıkıntıya soktu.

Arsenal’e Wenger mektubu

Black Scarf Movement taraftar grubu, CEO Ivan Gazidis’e mektup yazarak Wenger’in görevden alınmasını istedi.

ASTON Villa mağlubiyeti sonrası yaklaşık 4 bin kişiden oluşan Black Scarf Movement adlı taraftar grubu kulüp CEO’su Ivan Gazidis’e mektup yazarak Wenger’in görevden alınmasını istedi. Mektupta, “Wenger kaliteli ve başarılı futbolcuları getirmek için istekli olmalıdır. Arsenal, 30 yıldır böylesine zehirli bir atmosferi solumadı. Gereken transferler yapılmadığı takdirde Arsenal tribünlerindeki öfkeyi devirmeniz kolay olmayacak” denildi.
Bank of England olarak anılan Topçuların taraftarları, 70 milyon poundluk bütçenin kullanılması istiyor.

Haberin Devamı

İdman yapmadan maça çıkacaklar

F.BAHÇE ile yarın karşılaşacak olan Arsenal, kritik mücadele için bugün akşam saatlerinde Türkiye’ye gelecek. Topçular, maç öncesi İstanbul’da idman yapmayacak.

Arsenali bir daha böyle zor bulursun

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!