Arkadaşlarıma sahip çıkın

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşlarıma sahip çıkın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 22:04

Burak, “Zor dönemde takımını ayağa kaldıran Galatasaray taraftarları, isterlerse Lazio maçından sonra da aynı şeyi yapabilirler. Benim kader arkadaşlarıma yardımcı olsunlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÇİN’in Beijing Gouan Kulübü’ne 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Burak Yılmaz, sarı kırmızılı takımı veda ederken Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi. Burak, “Zor dönemde takımını ayağa kaldıran Galatasaray taraftarları, benim kader arkadaşlarıma da yardımcı olsun. Allah izin verirse Lazio maçından sonra onları ayağa kaldırırlar” dedi.Taraftarların her zaman güzel futbolla izlemek ve kupalar kazanmayı istediğini söyleyen Kral, “Bizim her zaman onlara bunu verdiğimizi düşünüyorum. Zaman zaman tepkileri oldu; çok oldu... Ama ben bunlarla yaşamaya, oynayama alıştım. Son zamanlarda üzüldüğüm, kırıldığım olmuştur. Oynadığım kulüplere çok teşekkür ediyorum hepsi hakkını bana helal etsin; ama Galatasaray taraftarına ayrıca teşekkür ederim onları hep güzel duygularla hatırlayacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘BENİM İSTEMEMLE OLMAZ’

Transferin sadece kendisi ya da kulübün istemesiyle olmayacağını söyleyen Burak şöyle devam etti: - Benim için çok farklı bir duygu hem mutluyum hem de üzüntülüyüm. Külübümün durumunu düşünerek kararımı gitmekten yana kullandım.

‘BİR GÜN TAKIMIMA DÖNECEĞİM’

GİTMEDEN dönmeyi düşünmek olmaz ama bir gün takımıma dönmeyi isterim tabii ki.
Dursun Özbek gibi bir başkanım olduğu için mutlu oldum. Kendisi ile vedalaşırken futbol dışında, aile ve kariyerle ilgili konuştuk. Başkan bana çok güzel şeyler söyledi.
Mustafa Hoca’ya minnettarım. Ayrılmadan önce onunla güzel bir konuşma yaptım.
Sportif açıdan ve maddi açıdan G.Saray’ın ayağa kalkacağına inanıyorum. Takımın hedefleri devam ediyor.

BUZLARI ERİTTİLER

Burak, G.Saraylı Yönetici Fatih İşbecer ile hafta sonu tesisteki yemekte sarılarak esen soğuk rüzgârlara son verdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!