Arkadaşı şerefine SuAda’yı kapatacak

Ender Mermerci, altı yıllık arkadaşı olan ve Yunanistan’ın en zengin kadınlarından biri olarak tanınan Della Rounick şerefine 17 Temmuz akşamı SuAda’da parti verecek.

İkili, bu partiye Amerika, Avrupa ve Ortadoğu’dan pek çok kişiyi davet etti. Türkçe ve İngilizce olarak basılan davetiyeler de çoktan adreslerine ulaştı. Ender Mermerci, koyu renk kıyafet zorunluluğunu hatırlatmadan geçemediği davetiyelere, "Sürprizlere açık olun" diye bir de not düşmüş öğrendiğime göre...

Uludağ’dan Antalya’ya

Başarılı işletmeci Nedim Binler, İstanbul, Bodrum ve Uludağ’dan sonra şimdi de Antalya’ya el attı. Antalya’daki 2 bin kişilik Aura adlı gece kulübünü işleten Binler’i, tatillerini Antalya’da geçiren dostları da yalnız bırakmıyor. Mekanda geçtiğimiz hafta da Serdar Ortaç, DJ’lik yaptı ve çaldığı şarkılarla tatilcileri coşturmayı bildi.

Bianca’da St. Tropez rüzgarı

Bodrum Bianca Beach Club, bugün ve yarın ’St. Tropez Partileri’ ile hareketlenecek. Dünyada eğlencenin ve müziğin nabzını tutan DJ’lere, yine yurtdışından gelen dansçılar, şovlarıyla eşlik edecek. Bianca’nın sahibi Emre Ergani, giriş ücretinin olmadığı bu özel gecelerde St. Tropez’in muhteşem atmosferinin yaşanacağını belirtiyor ve ekliyor: "Buralardaysanız, sakın kaçırmayın!"

En beyefendi sergi

Fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, tiyatro, edebiyat, sinema, müzik, bilim ve iş dünyasının tanınmış erkeklerini fotoğrafladı. "Beyefendiler" adlı sergisinin açılışı ise önceki akşam Topkapı Sarayı Darphane-i Amire’de yapıldı. Beyefendiliğin yaşla belirlenemeyeceğinin altını çizen Gerede, "Aslında beyefendilik, görgü, nezaket, geçmiş genlerin verdiği bir özellik ve içten gelen bir davranıştır. Şık giyinmek, puro içmek, bastonla yürümek demek, beyefendi olmak demek değildir" dedi. Sergide Aydın Boysan, Bülent Eczacıbaşı, Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Erol Evgin, Gazanfer Özcan, Haldun Dormen, İlhan Şeşen, Oktay Ekşi, Rıdvan Dilmen ve İlber Ortaylı’nın da aralarında bulunduğu 34 ismin fotoğrafı yer alıyor.

Milyon dolarlık yatlar adada tanıtıldı

Borusan Otomotiv ile Numarine Performance Motoryachts, yeni modellerini önceki akşam SuAda’da düzenlenen davetle tanıttı. Ev sahipliğini Borusan Otomotiv adına Ahmet Kocabıyık ile Numarine Performance Motoryachts adına Ömer Malaz’ın yaptığı davete Erol-Belkıs Sabancı, Heves Ekinci, Lili Garih, Mehmet Ali-Meyra Ilıcak, Aydan Semker, Esin Moralıoğlu-İshak Cerit, Esra Üstünkaya, Hayrettin-Buket Taşdelen, Feryal Gülman, Arzu-Murat Atabarut, Mine Kalpakçıoğlu, Alinur Velidedeoğlu-Enci Teker gibi tanınmış simalar katıldı. "One Night Stand" başlıklı gecede, SuAda’nın iskelesine yanaştırılan Numarine Performance Motoryachts’lar davetlilerden büyük ilgi gördü. Yatların en büyüğüne 6 milyon dolar fiyat biçildiği ve bu model teknelerden birini bir Rus işadamının satın aldığı belirtildi.

Acar Bodrum’da

Ressam İsmail Acar’ın "Yakın Seçki" adını verdiği sergisi, bugün Bodrum-Türkbükü’ndeki Princess Deluxe Resort&Spa Otel’de açılıyor. 30 adet tuval üzeri yağlı boya ve toz pastel resmin yer aldığı sergi, 30 Temmuz akşamına kadar da ziyaret edilebilecek.

Biraz caz biraz funk

Çeşme’nin iddialı adreslerinden Şamdan Çeşme, bu yaz tatilcilerle usta müzisyenleri bir araya getiriyor. Mekanın ilk ünlü konuğu ise Aşkın Arsunan olacak. Arsunan, Blueprint Project Grubu’yla birlikte 6-7-27 ve 28 Temmuz tarihlerinde Şamdan Çeşme’de sahneye çıkarak, dinleyicilere caz, Latin, R&B ve funk ziyafeti çekecek.

Artık kabına sığmıyor

Bebek’teki Lulu’s Cafe-Bar, ambiyansı ve yemekleriyle kendini kanıtlayınca, ünlülerin favori adresleri arasına girdi. Popülaritesi artıp kabına sığmaz olunca da mekanın sahibi Aslı Saçar, çareyi yan tarafı kiralayıp iki mekanı birleştirmekte buldu. Mekana eklenen bahçe ve kulüp olarak hizmet verecek iç kısmın dekoratif objelerinin seçimini Ahu Tuğbay yapmış. Üç ayrı bölümden oluşan Lulu’s’da yaşgünü için bu bölümlerden birini kapatmanız mümkün olabiliyor. Lulu’s special içmenizi, ızgara bonfile ve retro karides kokteyli denemenizi tavsiye ederim.

Etna seyahati kazandılar

Şebnem Balkan’ın sahibi olduğu Balkan İletişim Danışmanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde SuAda’da düzenlenen DTC Red Hot Lava Party’de, bir de çekiliş yapıldı. Müge-Ercan Canmutlu çifti, Etna seyahati kazandı. Çift, eylül ayında Etna Yanardağı’nın bulunduğu Taormina’ya gidecek ve manastırdan otele dönüşen romantik otel San Domenica Palace’da bir hafta sonu geçirecek.

Sicimoğlu Alaçatı’da

Teknoloji dünyasına yeni ürünler, yeni çözümler ve yeni bir deneyim getiren Nokia N series alt markası, bu yenilikçi yapısını müzik dünyasına da yansıtıyor. Kış sezonunda İstanbul Babylon’da müzikseverleri ünlü sanatçıların en yeni albüm ve projeleriyle buluşturan Nokia N series, yazın da bu özel konserlere Çeşme’deki Babylon Alaçatı’da devam ediyor. Perküsyon üstadı Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, bu akşam Babylon Alaçatı’da olacak.
Yazarın Tüm Yazıları