Arda Turan neden gitti

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan neden gitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2011 00:00

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın yuvadan ayrılmasının çeşitli nedenleri var. ancak bunun en büyük nedenlerinden biri milli yıldızın kız arkadaşı Sinem Kobal ile olan ilişkisinin sürekli gündeme getirilmesi hatta bu konuda Galatasaray tribünlerinin şarkı bestelemesi.

Haberin Devamı

Arda'nın Galatasaray'ı bırakıp Atletico Madrid'e gitmesinin sebeplerinden biri işte bu tribün bestesi....

ARDA’YI YUVADAN KOPARAN ŞARKI

Kimisi gece alemlerinde
Kimisi sinema peşinde
G.Saray ruhu yok hiçbirinde
Düşmüşler paranın peşine
Söyleyin sizden çok mu şey istedik
Formanın hakkını verin dedik
Biz 14 sene bekledik
Sizin gibi ruhsuz görmedik

VE ARDA FORMAYI GİYDİ

12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid'e transfer olan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, yeni takımı Atletico Madrid’in formasını ilk kez giydi ve fotoğraf twitterda yayınlandı.

Atletico Madrid resmi internet sitesinde milli yıldızı taraftarlarına, "Üstün yetenekli Türk" diye tanıttı. Arda’nın, kulüp yönetiminin arzu ettiği, "beceri, hız ve gençlik" özelliklerine sahip olduğuna dikkat çekilerek, "Sadece süper yıldızlar, 24 yaşında olmasına rağmen 7 yıllık profesyonel tecrübeye sahip olabilirler. Arda Turan onlardan biri" ifadeleri kullanıldı.

TÜRKİYE'NİN BECKHAM'I

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan neden gitti. İşte genç yıldızın transferinin perde arkası

1- Son teklif kararını değiştirdi

Haberin Devamı

G.Saray’da bu sezon da forma giyecek olan Arda, Atletico Madrid’in yaptığı son teklif sonrası bu kararından vazgeçti. 12 milyon Euro’luk resmi teklifi ardından Arda ayrılma kararı aldı.

2- Avrupa’da olmamak

Sarı kırmızılıların bu sezon Avrupa’da mücadele edemeyecek olması da bunda etken oldu. Arda, bir yıl daha kalması halinde böylesine cazip bir teklif alamayacağını düşünüp ipleri kopardı.

3- Kalbinin sesini dinledi

G.Saray kendisine 5 yıllık yeni bir teklif ve para artışı da yaptı. Ancak, Avrupa’da forma giyme hayalinin önüne geçemedi. Bu yüzden de A.Madrid’i tercih etti.


4- Sevgilisiyle ortak karar aldı

Sevgilisi oyuncu Sinem Kobal ile birlikte yurtdışında yaşamaya karar verdiler. Bu onların en büyük hayaliydi. Hatta ikilinin yakın çevresine bunu söylediği de öğrenildi. Madrid onlar için iyi bir fırsattı.

 5- Yalnızlık hissi

Özel hayatının sürekli eleştirilmesi ve geçmişte tribünler ve medyayla yaşadığı olaylar neticesinde kulübünün yeterince arkasında duramadığını hissetmesi, gitmesinde rol oynadı.

Haberin Devamı

6- Paralar dengeleri bozdu

Melo, Ujfalusi ve Muslera gibi isimlere ödenen paralar takım içinde dengeleri bozdu. Baros ve Selçuk’un da kendisinden iyi bir fiyata forma giymesi de kararında etkili oldu.


Toplantı yapıp İspanya’ya uçacak

G.SARAY’dan, İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan, bugün İspanya’ya gidecek. Yıldız futbolcu, saat 14.00’de Ortaköy’deki Zuma restoranda basın toplantısı düzenleyecek. Arda, basın toplantısının ardından özel uçakla İspanya’ya uçacak. Milli futbolcu, burada yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!