Arabulucu Linderoth

Güncelleme Tarihi:

Arabulucu Linderoth
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2008 00:00

Teknik direktör Skibbe’nin de alınması için onay verdiği 27 yaşındaki kaleciye yıllık 1.4 milyon Euro önerecek olan sarı kırmızılılar, Hırvat Simic’in transferinde de sona yaklaştı.

GALATASARAY Yönetimi, bir yıldır peşinde olduğu İsveçli kaleci Isaksson’u ikna etme görevini vatandaşı Linderoth’a verdi. Bugün İstanbul’a gelip sarı kırmızılı takımdaki görevine başlayacak olan teknik direktör Michael Skibbe’nin de onay verdiği Isaksson için girişimlerini sıklaştıran yönetim, Euro 2008’de mücadele eden İsveç Milli Takımı kampında bulunan Linderoth’u devreye soktu.

Yönetimin önerisini seve seve kabul eden Linderoth, İsveç Milli Takımı kampında Isaksson’a G.Saray hakkında bilgiler verirken, İstanbul’un güzelliğini öve öve bitiremiyor.

Lindertoh’un milli takım arkadaşına, "G.Saray çok büyük kulüp. Sezon başı çok büyük bir sakatlık geçirdim. Başka bir takım olsa beni ikinci plana atabilirdi. G.Saray Yönetimi benimle sürekli ilgilendi, arkamda durdu. Şampiyonlukta hiç katkım olmamasına rağmen beni yanlarında görmek istediler. G.Saray gerçekten çok farklı bir kulüp. Gelirsen, asla pişman olmazsın" dediği öğrenildi.

Manchester City’de sezonun büyük kısmını kulübede geçiren İsveç Milli Takımı kalecisi Isaksson’un Linderoth’un da devreye girmesiyle G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı, 27 yaşındaki kaleciye yıllık 1.4 milyon Euro’luk bir rakam önerileceği belirtildi. Isaksson’un menajerliğini yapan Galatasaray’ın eski futbolcusu Roger Ljung’un da Euro 2008 sonrası tecrübeli kaleciyi Florya’ya getirmek için devrede olduğu belirtildi.

Bu arada İtalya’da Dario Simic için girişimlerde bulunan Haldun Üstünel dün İstanbul’a döndü. Üstünel’den de gelen raporların olumlu olduğu ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!