Apollon Prestige Limasol 0 - 3 Bursa Büyükşehir Belediyespor

Güncelleme Tarihi:

Apollon Prestige Limasol 0 - 3 Bursa Büyükşehir Belediyespor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 18:46

Apollon Prestige Limassol ile Bursa Büyükşehir Belediyespor arasındaki CEV Bayanlar Challenge Kupası 3. Tur rövanş maçı, Rum takımın isteği üzerine Bursa'da oynandı. İlk maçı 3-0 kazanan Yeşil-beyazlılar, zayıf rakibi karşısında zorlanmadan 3-0'lık galibiyet aldı ve adını dördüncü tura yazdırdı. Bursa Büyükşehir Belediyespor 4. Turda NantesVB-Mladost Zagreb karşılaşmasının galibiyle dördüncü turda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

SALON: Cengiz Göllü
HAKEMLER: Eirini Moula, Zaur Hajiyev
APOLLON PRESTİGE LİMASSOL: Sofia, Veronika, Maryna, Katalin, Nikolina, Katerina, Brooke (Evely, Thelma, Nikolina, Evita)
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Joyce, Birgül, Ciara, Dirickx, İpek, Nikolic (Aylin, Gözde, Selime, Cansu)
SETLER: 12-25, 16-25, 12-25
SÜRE: 68 Dakika (21, 24, 23)

Apollon Prestige Limasol 0 - 3 Bursa Büyükşehir Belediyespor


İlk sete tempolu başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Apollon Prestige Limassol karşısında hücumda etkili olunca ilk teknik molaya 8-2, ikincisini ise 16-9 önde geçti. Hücumda Nikoliç, İpek ve Birgül ile sayılar bulmaya devam eden yeşil beyazlılar ilk seti 25-12 kazandı.

İkinci sete yine iyi başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor servis hatalarıyla rakibine sayı verirken ilk teknik molaya 8-5, ikincisine ise 16-10 önde girdi. Birgül ile sayılar bulan, Joyce ve Ciara'nın bloklarıyla farkı açtı ve seti 25-16 kazanarak, turu geçmeyi garantiledi.

Apollon Prestige Limasol 0 - 3 Bursa Büyükşehir Belediyespor


Üçüncü sete iyi başlayan Bursa Büyükşehir, oyundan kopan Apollon Prestige Limassol karşısında kolay sayılar buldu ve ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Dirickx ve Birgül'ün etkili servisleriyle fark giderek açıldı ve ikinci teknik molayı yeşil beyazlılar 16-7 önde geçti. Temposunu düşürmeyen yeşil beyazlılar seti 25-12, karşılaşmayı ise 3-0 kazanarak 4. Turdaki rakibini beklemeye başladı.

CEV Challenge Kupası'ndaki diğer temsilcimiz İmperial Hastanesi İdmanocağı ise CSM Torgoviste takımını 3-1 mağlup etmeyi başardı.

 

BAKMADAN GEÇME!