Antrenman kaçağı Guti’ye ceza verilecek

Güncelleme Tarihi:

Antrenman kaçağı Guti’ye ceza verilecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2011 00:00

Önceki gün yapılan antrenmana mazeretsiz olarak katılmayan İspanyol yıldız, dünkü idmana çıkıp teknik heyetten özür dilediyse de ceza almaktan kurtulamayacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta, futbolundan çok özel yaşamındaki sansasyonları ile konuşulan Guti Hernandez’in bu kez de mazeretsiz olarak antrenmana katılmadığı ortaya çıktı.
Siyah beyazlı kulübün futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, İspanyol yıldızın önceki gün yapılan idmana hiçbir mazeret bildirmeden katılmadığını ve kimseye de haber vermediğini söyledi. Takım menajeri Tuncay Yanık’tan konuyla ilgili rapor istediklerini ve Guti’nin durumunu yönetim kurulunda görüşeceklerini ifade eden Zülfikaroğlu, “İsmi ve kariyeri ne olursa olsun bir futbolcunun hiçbir mazeret bildirmeden antrenmana çıkmaması disiplinsizliktir. Beşiktaş Kulübü’nün disiplin talimatnamesi vardır ve her futbolcu onlara uymak zorundadır.  Guti de cezası neyse katlanacaktır” dedi.
Kadroya alınmadı
Bu arada İspanyol futbolcu dün yapılan antrenmana katılırken, önceki gün neden gelmediği konusunda teknik heyete bilgi verdiği ve özür dilediği öğrenildi.
Öte yandan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de bugün oynayacağı Gençlerbirliği maçı için dün Ankara’ya giderken, teknik direktör Carlos Carvalhal; Guti, Manuel Fernandes ve Edu’yu yine kadroya almadı.
Bu oyuncuların yanı sıra, sakatlıkları bulunan kaptan İbrahim Toraman, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ ve Muhammed Demirci de maç kadrosunda yer almadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!