Antalya'da eleme heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada eleme heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2012 09:27

7. Avrupa Muay Thai Şampiyonası ve 12. Avrupa Kupası'nda eleme müsabakaları yapıldı.

Türkiye ve Avrupa Muay Thai federasyonları tarafından düzenlenen şampiyona ve 12. Avrupa Kupası karşılaşmalarının eleme müsabakaları, Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

7. Avrupa Muay Thai Şampiyonası eleme grubunda bugünkü karşılaşmalarda Türk Milli Takımı'ndan büyük erkekler kategorisinde 60 kiloda Orhan Erden, genç erkekler kategorisi 57 kiloda Fatih Odabaş, 48 kiloda Erburak Can, 54 kiloda Alperen Erdoğan ile büyük bayanlar kategorisi 67 kiloda Gülizar Kara bir üst tura yükseldiler.

Avrupa Kupası mücadelesinde ise büyük erkekler kategorisi 60 kiloda Gökhan Yurduseven, 63,5 kiloda Manaf Atalay ve Gürkan Kaya ile 67 kiloda Milyar Zeynul elemeleri geçen milli sporcular arasında yer aldılar.

Türk Milli Takımı Antrenörü Mustan Özkaran, AA muhabirine, milli takımın şampiyona ve kupası karşılaşmalarına iyi hazırlandığını söyledi.
Özkaran, “Onlara verdiğimiz emeğin şimdi meyvelerini topluyoruz ve toplamaya da devam edeceğimize inanıyorum. Sporcularımız inşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek ve takım halinde şampiyonada söz sahibi olacaklar” dedi.

Şampiyona ve kupa mücadeleleri, yarın yapılacak eleme müsabakalarıyla sürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!