Ankaragücü'ne Denizli freni:2-0

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücüne Denizli freni:2-0
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2001 00:00



Denizlispor, Ankaragücü'nü 2-0 yendi. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan maçta son haftaların formde ekibi Ankaragücü'nü 2-0 yenen yeşil siyahlı takım, Ankara ekibinin çıkışını dur dedi. Lider Fenerbahçe'yi aynı skorla 2-1 yenen iki ekibin mücadelesinde ev sahibi ekibin gollerini 31ve49. dakikalarda Coşkun kaydetti. Denizlispor'da Ali Tandoğan 38. dakikada kırmızı kart gördü.
Haberin Devamı

İLK YARI
Maçın ilk tehlikeli atağı 15. dakikada Denizlispor’dan geldi. Hakan, sol kanattan taşıdığı topla ceza alanına girdi. Bu futbolcunun, çaprazda olmasına karşın attığı sert şutta, kaleci Da Silva topu kornere tokatlayarak golü önledi.

18. dakikada El Saka’nın vuruşunda, Ankaragücü savunmasından seken topla buluşan Coşkun, kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda köşeyi iyi kapatan Da Silva gole izin vermedi.

20. dakikada Hakan ile başlayan Denizlispor kontraatağında, Veysel ceza alanı içinde Coşkun’u topla buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Coşkun, topu Da Silva’nın üzerine vurunca takımını bir golden etti.

31. dakikada Denizlispor’un golü geldi. Bu dakikada Hakan, sağ kanattan taşıdığı topu ceza alanına gönderdi. Coşkun, yakın mesafeden kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-0.

38. dakikada orta alandaki ikili mücadelede rakibine sert giren Ali Tandoğan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın ilk yarısı, Denizlispor’un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İKİNCİ YARI
48. dakikada Denizlispor farkı 2’ye çıkardı. El Saka’nın havalandırdığı topu Ankaragücü ceza alanı içinde kontrol eden Coşkun, Niyazi’den sıyrıldı ve düzgün bir vuruşla topu kendisinin ve takımının ikinci golü olarak rakip filelere bıraktı: 2-0.

55. dakikada sert esen rüzgar nedeniyle reklam panoları Ankaragücü kalesinin filelerine hasar verince, maç 8 dakika durdu.

65. dakikada Timuçin’in ortasında Coşkun, boş pozisyonda topa dokunamayınca, takımını 3. golden etti.

67. dakikada Denizlispor’da Veysel, yerini Yousef’e bıraktı.

69. dakikada Ankaragücü, gole çok yaklaştı. Sarı-lacivertli takımın atağında Faruk, ileri çıkan kalecinin üstünden aşırma bir vuruş yaptı. Süleyman, son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

74. dakikada N’Gobe, ara pasıyla Cafer’i topla buluşturdu. Ancak bu futbolcu, uygun durumda olmasına karşın topu yandan auta gönderdi.

77. dakikada Ankaragücü’nde, Cafer yerini Tayfun’a bıraktı

Denizlispor’da 86. dakikada Coşkun’un yerine Coulibaly , 89. dakikada da Tolunay’ın yerine Serdal oyuna alındı.

90. dakikadaki Denizlispor atağında, Coulbaly kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun köşeye gönderdiği topu, Da Silva son anda kornere çeldi.

Stat: Atatürk

Hakemler: Sebahattin Şahin, Zeki Özdemir, Mesut Öztürk

Denizlispor: Süleyman, El Saka, El Badra, Hakan, Ali Tandoğan, Levent,
Tolunay, Ahmet Hassan, Timuçin, Veysel , Coşkun

Ankaragücü: Da Silva, Yılmaz, Adem, İsmet, Niyazi, N’Gobe, Augustine,
Faruk, Ramazan, Kennedy, Cafer

Gol: Dk. 31 Coşkun

Sarı Kart: Dk. 1 Ramazan (Ankaragücü)

Kırmızı Kart: Dk. 38 Ali Tandoğan (Denizlispor)
(aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!