Ankaragücü taraftarları maçtan önce olay çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü taraftarları maçtan önce olay çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2010 09:05

Dün akşam oynanan Galatasaray - Ankaragücü karşılaşmasının öncesinde stada alınmayan bir grup Ankaragücü taraftarı olay çıkardı.

Haberin Devamı

MAÇI KANA BULAYACAKLARDI ( FOTO GALERİ) 

MAÇA DEĞİL SAVAŞA GELMİŞLER (WEB TV) 

Galatasaray-Ankaragücü maçı öncesi iki kulübün fanatik taraftar grupları arasında kavga çıktı. Polis, Ankaragücü taraftarlarının otobüsünde yaptığı aramada çok sayıda kesici alet bulunca 43 taraftarı gözaltına aldı.

Galatasaray-Ankaragücü maçını izlemek için İstanbul'a gelen fanatik taraftar grubu ‘Ankara Gecekondu’, Galatasaray taraftarlarıyla karşılaşınca, iki grup arasında tartışma başladı. Galatasaray Sokak'ta başlayan tartışma kavgaya dönüşünce taraftarlara polis müdahale etti. Gerginliği yatıştıran polis, Ankara Gecekondu grubunun 2 otobüsünde yaptığı aramada onlarca satır, bıçak, demir çubuk ve tornavida buldu.

Haberin Devamı

KAVGA EDEN TARAFTAR TRİBÜNDEN DÜŞTÜ

Karşılaşmanın bitiminde, kapalı üst tribünde iki Galatasaraylı taraftar arasında kavga çıkarken, taraflardan biri aşağı düştü.

Yumruk yumruğa meydana gelen kavgayı güvenlik görevlisi ayırmaya çalışırken, taraftarlardan birisi diğerinin sert bir şekilde itmesiyle yüksek bir noktadan alt tribüne oldukça kötü bir şekilde düştü.

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği taraftar ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!