“Ankaragücü maçından ders çıkarmalıyız”

Güncelleme Tarihi:

“Ankaragücü maçından ders çıkarmalıyız”
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2012 17:37

Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Toraman, 3-2 kazandıkları Ankaragücü maçından ders çıkarmaları gerektiğini söyledi.

CNR Expo'da gerçekleştirilen 13. CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi'nde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın standını gezen İbrahim Toraman, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kupada bu sezon oynadıkları 3 maçı da zor kazandıklarını ve bundan ders çıkaracaklarını ifade etti.

Deneyimli oyuncu, kupada hedeflerinin belli olduğunu dile getirerek, “Böyle maçlar her zaman zordur. Rakibinizi ciddiye almazsanız çok zorlanıyorsunuz. Üç maçı da çok zor aldık. Bu bize ders olmuştur diye düşünüyorum. Kupada hocamız genç arkadaşlarımıza şans veriyor. Umarım bundan sonraki maçlarda bu şansları daha iyi değerlendirirler” şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın ligde gösterdiği performansın sorulması üzerine de İbrahim Toraman, “Sezon başında ne söyleniyordu, şimdi ne söyleniyor? Sezon sonu ne söylenir, bilemiyoruz. Biz takım içerisinde birlikte hareket ediyor, düşünüyor ve yaşıyoruz. Hedeflerimiz belli. Eksiklerimiz var. Bunları tamamladığımızda Beşiktaş camiasına daha iyi bir takım seyrettireceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

CEBIT FUARINA SPORCU AKINI

İstanbul'da başlayan 13. CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi'nde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın standını sporcular ziyaret etti.
Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ve basketbolcu Nevriye Yılmaz, Trabzonsporlu futbolcu Ferhat Öztorun ile milli dalgıç Şahika Ercümen, fuarı gezdi. CNR Expo'da gerçekleşen fuarda, sporcular Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın standını gezip, Bakanlığın faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve kurulan olimpiyat mini oyun alanında ok attı, penaltı atışı kullandı.
Futbolcular İbrahim Toraman, Sabri Sarıoğlu ve Ferhat Öztorun, Bakanlığın gençlere yönelik çalışmalarını görünce çok mutlu olduğunu belirtti. Milli basketbolcu Nevriye Yılmaz ile milli dalgıç Şahika Ercümen ise, Bakanlığın gençlere yönelik çalışmalarının çok doğru ve güzel olduğunu kaydetti.

Gençik ve Spor Bakanlığı Standı

13. CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi'nde kurulan Gençlik ve Spor Bakanlığı standına gelen misafirlere, görevliler tarafından Bakanlığın çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Standı ziyaret eden misafirler, kurulan olimpiyat mini oyun alanında ok ve penaltı atma fırsatı yakaladı. Ayrıca, kurulan madalya kürsüsüne çıkan misafirler, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan milli atlet Aslı Çakır Alptekin ve gümüş madalya kazanan milli tekvandocu Nur Tatar'ın yansıdığı sanal ekranda fotoğraf çektirme şansı buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!