Ankaragücü Hırvat Srebrenko'yu kadrosuna kattı

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü  Hırvat Srebrenkoyu kadrosuna kattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2006 17:04

Ankaragücü, Hırvat futbolcu Posavek Srebrenko ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı. Umut'un Trabzonspor'a transferinin ise büyük ihtimalle geröekleşeceği belirtildi.

Beştepe'deki Ankaragücü Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde yapılan imza töreninde konuşan başkanvekili Serdar Tosun, 12 kişilik transfer heyetinin tavsiyeleri doğrultusunda transfer yaptıklarını belirterek, ”Srebrenko'nun 4-5 tane maç kasetini izledik. Kendisi 2 ayağını da kullanabilen yetenekli bir futbolcu. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.
Hırvatistan'ın Varteks Varazdin takımından transfer edilen 26 yaşındaki Posavek Srebrenko ise Ankara'yı ve Ankaragücü tesislerini çok beğendiğini ifade ederek, “Umarım iyi futbolumla takım olarak iyi yerlere geleceğiz” diye konuştu.

UMUT BULUT'UN TRANSFERİ

Başkanvekili Serdar Tosun, Umut Bulut'un transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada ise başkan Cemal Aydın'ın Trabzonspor Başkanı Nuri albayrak ile bir kere daha görüştüğünü kaydederek, şunları söyledi:
“Umut'un Trabzonspor'a transferi büyük ihtimalle olacak. Ancak, daha kesin bir anlaşma yok. Manchaster City Kulübü de Umut'u transfer etmek istiyor. Ancak Umut için bize ilk teklifi yapan Trabzonspor'du. Bizim de onlara verdiğimiz sözler var. Eğer bu görüşmelerden haftasonuna kadar sonuç çıkmazsa, yabancı takımlarla görüşmelere başlayacağız.”

Bu arada Tosun, Hikmet Karaman'dan boşalan teknik direktörlük görevi için çalışmalarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!