Ankara Arena'da ilk hava atışı

Güncelleme Tarihi:

Ankara Arenada ilk hava atışı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2010 15:01

FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası için yapılan Ankara Arena Spor Salonu'nda ilk maç, 15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası'nda oynanacak.

8-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında Hırvatistan'da gerçekleştirilecek Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Türkiye Ümit Milli Takımı, Ankara'da düzenlenecek Turgut Atakol Turnuvası ile hazırlıklarını sürdürecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Ankara'da 22-26 Haziran tarihleri arasında, Hırvatistan, Fransa, Polonya, Rusya, Ukrayna ve TürKiye'nin mücadele edeceği turnuvanın maçları, yapımı bir süre önce tamamlanan Ankara Arena Spor Salonu'nda oynanacak. Ümit Milli Takımı'nın oynayacağı tüm karşılaşmalar, TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ANKARALILAR MAÇLARI ÜCRETSİZ İZLEYECEK

15. Uluslararası Turgut Atakol Turnuvası için ufak detay çalışmaların yapıldığı Ankara Arena Spor Salonu, sporseverlerle ilk kez bu turnuvada buluşacak.

Ankaralı basketbolseverler, hem geleceğin A Milli Takım oyuncularını, hem günde oynanacak 3 karşılaşmayı herhangi bir ücret ödemeden izleyebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!