Ani değişimler meydana gelebilir

Bugün Venüs ile Jüpiter arasındaki sert etkileşimi, İkizler burcunda dolaşan Ay tetikliyor ve bu nedenle bilinçaltının derinlerinden şuurunuza yükselen farklı duygularla karşılaşacaksınız.

Tabii bu durumun ortaya çıkması için olaylara ihtiyacımız var. Bugün özellikle ilişkilerin sorgulanmasına neden olabilecek deneyimler yaşanabilir. Ayrıca finans konularında zorlayıcı iniş çıkışlar, ani değişimler meydana gelebilir. Değişen duygularınızı anlayacak ve uyum sağlayacak olursanız, kendinizi ve farklı yönlerinizi keşfederek bu zorlayıcı etkiyi aşama yapmak için kullanabilirsiniz.

Bulunduğunuz yeri kaçırmayın

Dikkatimiz neredeyse, biz oradayız ve genellikle dikkatimiz bulunduğumuz yerin dışında bulunuyor. Mesela yolda yürürken gideceğimiz yeri, buluşacağımız kişileri, yapacağımız konuşmaları düşünüyoruz. Bu sırada yürüdüğümüz yolun farkına bile varmıyoruz. Halbuki bedenimizin bulunduğu yerde olmalı, yolun keyfini çıkartmalıyız. Fakat dikkatimiz yolun sonuna odaklanmış olduğu için yolu anlamadan, görmeden geçip gidiyoruz. Bu sırada yolumuzun üzerindeki güzellikleri, değişiklikleri kaçırmış oluyoruz. Bu halimiz sadece yolda yürürken değil, hayatımızın bütün planlarında açığa çıkıyor. Yaşadığımız, daha doğrusu yaşayamadığımız anlar, kaçırdığımız fırsatları seyrederek hayatımız büyük bir hızla tükenip gidiyor. Sadece sevdiğimiz işleri yaparken bütün dikkatimiz, ruhumuz ve bedenimizle yaptığımız işte olabiliyor. Bunun dışında hep bir sonrasını veya öncesini düşünerek bulunduğumuz yerden kaçıyoruz. Ya da bulunduğumuz yeri kaçırıyoruz. Bulunduğunuz yerde olmak için aslında çok fazla çaba harcamanız gerekmiyor. Fakat zihin faaliyetimiz buna pek izin vermiyor. Nedeni ise, alışkanlıklarımızdan kaynaklanıyor. Çünkü düşünmeyi öğrenirken, nasıl düşüneceğimizi de öğreniyoruz ve öğrendiklerimiz kısa bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor. Sonra nasıl düşüneceğimizi düşünmeden otomatik olarak düşünce sistemimiz harekete geçiyor.

Bulunduğunuz yerde olmak için alışkanlıklarınızdan vazgeçmenizi öneriyorum. Elbette bunu söylemek kolay. ‘Değiştir’ denildiği anda düşünce biçimimizi, alışkanlıklarımızı değiştiremiyoruz. İşin en zor olan tarafı ise, alışkanlıklardan vazgeçebilmek. İstemediğimiz alışkanlıklardan bile kurtulamazken nasıl böyle bir değişikliği yapabileceğiz? (Yarın, dikkati odaklama yöntemi)

Astrolojik ilişkiler

RUMUZ: YAPRAK

Siz son derece zeki ve etkileyici birisiniz. Yaşadığınız zor tecrübeler hızlı büyümenizi sağlıyor. Ancak sözünü ettiğiniz ikinci eşinize karşı kendinizi kontrol etmeyi başaramamışsınız. Zaten hem Neptün, hem de Uranüs döngüsü yaşıyorsunuz. Yani hayatınızın yeni bir dönemeç noktasında bulunuyorsunuz. Aslında eşinizle aranızda meydana gelen olaylar anlamanız ve keşfetmeniz gereken önemli bilgilerin açığa çıkması için ihtiyacınız olan bir durum. O da gerçekte ne istediğini keşfetmeye ihtiyacı olduğu için ilişkiniz sözünü ettiğiniz boyutlara ulaşmış. Aslında tekrar biraraya gelebilirsiniz. Fakat bunun için sizin gayret göstermeniz gerekiyor. Öncelikle korkularınızla başa çıkmalısınız. Gördüğünüz rüya bunun işareti. Gelecek korkusu, yalnız kalma korkusu gibi. Gördüğünüz rüyalar çok anlamlı ve siz bu anlamı çözebilir, kaygılarınızla başa çıkabilirsiniz. Ve bunu başaracak olursanız, eşinizle tekrar birlikte olabilirsiniz. Fakat sizin için yenilenme ve düşünce biçiminizi değiştirme zamanınız gelmiş.
Yazarın Tüm Yazıları