Andrei Greipel : Çok mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Andrei Greipel : Çok mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 19:16

51'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 132 kilometrelik Fethiye-Marmaris etabını kazanan Lotto Soudal'ın Alman bisikletçisi Andrei Greipel düzenlenen basın toplantısında, "Tour Of Turkey'de 10'uncu etabımı kazandım. Bundan büyük mutluluk olabilir mi" dedi.

Haberin Devamı

Greipel, takım arkadaşlarının büyük desteği ile finişe geldiğini, bundan sonra kendi deneyimini ortaya koyduğunu ifade ederek, şunları söyledi.
"Zorlu bir finiş oldu. Çok iyi sprinterler vardı. Son metrelere kadar büyük bir çekişme vardı. Ben de bitişe birkaç metre kala çok iyi bir yer buldum ve çizgiyi geçtim. Bundan sonra genel ferdi klasman birinciliği için çalışmaya devam edeceğim."

Andrei Greipel : Çok mutluyum


ÖDÜL TÖRENİ
51'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabının ödülleri, Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Muğla Valisi Amir Çiçek, etabın birincisi Andrei Greipel'e ödülünü verdi. İkinci Daniele Coli'nin ödülünü Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu takdim etti. Üçüncü gelen Danile Rotto'nun ödülünü de Marmaris Kaymakamı Celaleddin Yüksel verdi.

TURKUAZ MAYO KAPIŞMASI
Genel Ferdi Klasman birinciliğini yarın da sürdürecek olan Davide Rebellin'in Turkuaz mayosunu Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu giydirdi. Juan Pablo'ya kırmızı mayoyu Muğla Gençlik İl Müdürü Bekir Çeker, Mark Cavendish'e yeşil mayoyu Marmaris Belediye Başkanvekili Halil Gökovalı, Luiz Masmone'ye de beyaz mayoyu Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya giydirdi. Cavendish, Rebellin ve Valencia ödül töreninden sonra basın toplantısına gelerek medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Cavendish, son ana kadar turkuaz mayoyu geri alabilmek için mücadele edeceğini, Rebellin ise turu kazanacağına inandığını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!