Anderlecht'ten Fenerbahçe'ye göz dağı

Güncelleme Tarihi:

Anderlechtten Fenerbahçeye göz dağı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2007 00:31

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak RSC Anderlecht'te, teknik direktör Frank Vercauteren, “Fenerbahçe önüne yüksek kalitede bir Anderlecht çıkacaktır. Bizi alttan almasınlar” dedi.

Lokeren ile oynadıkları lig maçının zor geçtiğini ifade eden Vercauteren, “Fenerbahçe maçı öncesinde iyi bir deneme maçı oldu. Biglia'nın Fenerbahçe maçına yetişip, yetişmeyeceği yarın belli olacak. Uzun süredir takımımda modern futbol oynatmaya çalışıyorum. Sistemin oturup, oturmadığını Fenerbahçe maçında göreceğiz. Belçika futbolunda son 2 yıldır milli takım ve Avrupa kupalarında da takımlarımız kötü sonuçlar alıyorlar ve zor bir dönem geçiriyorlar. Teknik ve fizik sorunumuz yok, ama bu işi bir türlü çözemedik” diye konuştu.

Belçikalı teknik adam, Fenerbahçe'nin lig maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 kaybetmesine çok şaşırdığını belirterek, şöyle devam etti:

“Bizim için iyi bir olay değil. Fenerbahçe şu an havalardayken kendine gelecek ve ne hata yaptığını görecek. Bize karşı bu hataları düzeltecek. Çarşamba günü Fenerbahçe önünde tamamen değişik ve yüksek kaliteli bir Anderlecht çıkacaktır. Bizi alttan almasınlar. Kendimize güveniyoruz. Ben de ne kadar zor maç olacağını biliyorum. Oyuncularıma karşı takıma saygılı olmalarını, ancak korkmamalarını öneriyorum. Süper kupadaki Beşiktaş ve ligdeki maçın kasetleri elimize geçti. Yarın sabah oyuncularla bu kasetleri izleyeceğiz ve buna göre hazırlanacağız. Umut ederim iyi bir sonuçla döneriz.”

Bir dönem Trabzonspor'da görev alan ve şu anda Lokeren'in teknik direktörlüğünü yapan George Leekens de maç sonrasında Vercauteren ile yaptığı ortak basın toplantısında, “Hiç korkma Frank, Belçika takımları her zaman Türkiye'den galip geliyorlar. Senin de galip geleceğine inanıyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!