Anaokulu mezunu BoÄŸaziçililer

Güncelleme Tarihi:

Anaokulu mezunu Boğaziçililer
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 29, 2012 09:09

Boğaziçi Mezunlar Derneği Merak Eden Çocuk Anaokulu, 2012-2013 yılında Merak Eden Çocuk İlkokulu olarak da hizmet vermeye başlıyor. 4 yaşında anaokuluna başlayan küçük Boğaziçililer, 10 yaşında ilkokuldan mezun olacaklar. "Türkiye'nin en iyisi" olma hedefiyle yola çıkan ilkokul ve anaokuluna bu yıla özel kurasız kayıt alınıyor.

Haberin Devamı

Anaokulu ve Ä°lkokul bir arada!

Türkiye'deki standart eğitim anlayışına tamamen farklı bir yaklaşım kazandıran Merak Eden Çocuk Eğitim Kurumları, Boğaziçi Üniversitesi'nden aldığı kültürel ve bilimsel mirası EFINST Dil Okulları'nın yabancı dil eğitimindeki 20 yıllık deneyimi ile birleştiriyor.

Beşiktaş/Arnavutköy'de bir dönümlük bahçesinde, asırlık ağaçlarıyla doğal bir oyun alanı sunan Merak Eden Çocuk Anaokulu bu ay ilk mezunlarını verdi. Eylül ayında hem anaokulu, hem de ilkokul olarak kapılarını açacak olan kurum, şanslı öğrencilerinin eğitim

/images/100/0x0/55ea8ce1f018fbb8f8874ffe
hayatlarına mükemmel bir başlangıç yapmalarını hedefliyor. Eğlenerek öğrenen, yerel değerlerle iç içe büyüyen, İngilizceyi günlük yaşamlarının doğal bir unsuru olarak algılayan çocuklar, öğrenim hayatlarına, restore edilmiş tarihi bir binada, çağdaş ve yenilikçi bir müfredatla başlayacaklar.

Haberin Devamı

Kayıtlar bu yıl başvuru sırasına göre, gelecek yıl kura ile alınacak

Merak Eden Çocuk Anaokulu'na 2012-2013 eğitim öğretim yılında, 2007, 2008 ve 2009 doğumlu minikler kabul ediliyor. Merak Eden Çocuk İlkokulu'na ise, 2006 doğumlu ilkokul 1. sınıf öğrencileri kayıt yaptırabiliyorlar. Şu anda sadece Arnavutköy'de bulunan eğitim kurumu, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Çekmeköy'de de hizmet vermeye başlayacak.

Eğitim programı Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerince hazırlandı

Okul; merak eden, hayata olumlu bakan, öğrenme sürecinden keyif alan, kendine güvenen, tüketmekten çok üretmenin keyfine varan mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Bu çerçevede okulun hem temel eğitim programı ve içeriği, hem de yabancı dil eğitim programı Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretim üyelerinden oluşan danışma kurulu tarafından birbirlerini destekler nitelikte hazırlandı.

Merak Eden Çocuk'un farkı çokaçık: SARES

Sorgulayıcı ve araştırıcı eğitim sistemi, kısa adıyla SARES; öğrencileri bireysel anlamda izleyen ve kişiye özel gelişim fırsatları sunan, aileleri düzenli olarak bilgilendiren ve aktif olarak sürece katan; çağdaş, özgün ve yaratıcı bir eğitim sistemi. Çocuğunun gelişiminde aileyi merkeze alan, okul-aile işbirliğini ortak paylaşımlarla sağlayan, sürekli gelişmeye ve iyileştirmeye inanan, eğitim ve bilim dünyasındaki çağdaş gelişmeleri takip eden ve uygulayan bir kurum olan Merak Eden Çocuk Eğitim Kurumları; erken çocukluk eğitiminde yeni, bilimsel ve gelişimsel çalışmalarıyla önder bir okul olma iddiasına sahip.

Haberin Devamı

BÜMED Merak Eden Çocuk Anaokulu ve İlkokulu'na kayıt yaptırmak isteyen anne-babaların sınırlı kontenjana katılabilmeleri için bir an önce kayıt için ön bilgi almaları gerekiyor.

Adres: Abdülhak Molla Sokak No: 21 BoÄŸaziçi-Arnavutköy Â
Telefon: 0212 257 00 60
 : 0212 257 17 20
 : 0212 257 17 01

e-posta: info@merakedencocuk.com 
merakedencocuk.com

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!