Anadolu Efes'ten büyük sürpriz hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efesten büyük sürpriz hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2012 00:00

Beko Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes, son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrasında antrenör Ufuk Sarıca ile yollarını ayırdı. Yerine ise sezon sonuna kadar Yunanistan Milli Takımı Antrenörü Ilias Zouros ile anlaşıldı. Ancak lacivert - beyazlı takımda büyük sürpriz gelecek sezon...

Haberin Devamı

Euroleague TOP 16 gruplarında son oynadığı Galatasaray Medical Park maçı ile Avrupa defterini kapatan sonrasında da Beko Baketbol Ligi'nde Banvit'e karşı deplasmanda kaybeden lacivert-beyazlılar, koç Ufuk Sarıca ile yollarını ayırdı.

 

Sarıca'nın gidişinden sonra göreve sezon sonuna kadar Yunanistan Milli Takımı Antrenörü Ilias Zouros getirildi.

 

UFUK SARICA'NIN YERİNE ZOUROS

 

ASIL SÜRPRİZ GELECEK SEZON

 

Sezon sonuna kadar takımı 46 yaşındaki Yunan koça emanet eden Anadolu Efes Yönetimi, gelecek sezon için büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Takımın Ilias ile alacağı başarıya bakılmaksızın gelecek sezon ekibin başına şu sıralar Fransa'nın Cholet takımını çalıştıran Erman Kunter getirilecek. Lacivert-beyazlı yönetim, kısa zaman içerisinde trabsfer çalışmalarına başlayacak..

 

Haberin Devamı

KUNTER AYRILACAĞINI HURRİYET.COM.TR’YE AÇIKLADI

 

Türk basketbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan Erman Kunter, sezon sonunda Fransız ekibinden ayrılacağını hurriyet.com.tr'ye açıkladı... Kunter, "Evet, kesinlikle sezon sonunda Cholet takımından ayrılacağım, daha fazla burada kalmayacağım. Ancak Anadolu Efes'e gelir miyim bilemiyorum. Efes’ten bana bir teklif gelirse ne cevap veririm şu an için bilemiyorum. Onlardan teklif gelmesi düşünülmeyecek gibi bir şey değil. Şimdi takımımı yarı yolda bırakamam ama seneye bir şeyler olabilir" açıklamasını yaptı.

 

"GALATASARAY DAHA ŞANSLI"

 

Tecrübeli koç, bu hafta Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park'ın Euroleague'de oynayacakları kritik maçlarla ilgili olarak da "Galatasaray'ın şansı kendi elinde, o nedenle onlar biraz daha şanslı. Fenerbahçe'ye kazanmak da yetmiyor ancak olmayacak bir şey değil. Panathinaikos, UNICS'i yenmek isteyecektir" dedi.

 

Haberin Devamı

twitter.com/ac_yaycili

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!